Flotte kurver fra Villa Styles

Med Villa Styles har Villa Collection Denmark skabt en super trendy kollektion af moderne boligtilbehør, som med form- og farveglæde sætter ny kulør på boligen. Nu lanceres en række flot svungne kurve og vaser i papir.

Nordisk boligdesign har altid formået at bringe naturen ind i hjemmet. Det gælder også nyhederne fra Villa Styles, som er håndlavede og fremstillet af et flot materiale, som kaldes papirreb. Det er stærkt, holdbart og lavet af tvundne papirstrimler.

Gyldne nuancer

Smukke, gyldne og naturlige nuancer – tilsat et frækt strejf af sprudlende farver. Med nyhederne fra Villa Styles får boligen naturtrend med kant og kulør. Det gælder fx vasen med naturfarvet fod, som fås i enten lys gult eller grønt papirreb, og som måler 17 x 28 cm.

Er man til en buttet facon og et mere afdæmpet farvevalg, lanceres også en vase med målene 21 x 21 cm, som fås i enten brunt eller naturfarvet papirreb – og er perfekt i alt fra entréen til nichen i stuen.

Både bred og høj kvalitet

Til strikketøj, til nips, til pynt. De nye kurve fra Villa Styles kan lidt af hvert. Uanset om man er til den brede kurv med fod i rødt papirreb, som måler 37 x 18 cm, eller man foretrækker de høje, slanke typer.

Høje og slanke er både kurven i mørkt rosa papirreb, som måler 18 x 35 cm, og den naturfarvede kurv med top i gult papirreb, der måler 22,5 x 38 cm – og som resten af Villa Styles er de skabt til at give glad og farverig kant til boligen.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023