Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen

Første gang Lübech Living udstiller på FoodExpo

Certificeret rene lys, genanvendt keramik, genanvendt uld, naturgummi og savsmuld samt vaskbart papir. Foto: Lübech Living

I en tid hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtig for hotel- og restaurationsbranchen har Lübech Living valgt at udstille på Foodexpo i Herning. Vi har igennem de sidste 3-4 år oplevet en stor stigning i efterspørgsel fra hoteller og restauranter på vores bæredygtige produktprogram fra OOhh Collection, UASHMAMA og Vance Kitira.

Vi oplever at mange kontakter Lübech Living, da vi tilbyder landets mest brede program af bæredygtige intriørprodukter i alt fra krukker, vaser, brødkurve, forklæder, vinkølere, vasketøjskurve, lys, lysestager, beauty produkter, udendørsprodukter, mm. og dermed kan tilbyde en større totalløsning. Derudover var first Lübech Living first mover på bæredygtig interiør tilbage i 2009 og har dermed 15 års erfaring med bæredygtigt arbejde og social ansvarlig produktion. En erfaring der hjælper os og vores samarbejdspartnerer i at finde den optimale løsning til deres restaurant, café eller hotel.

Mød Lübech Living på Foodexpo

På FoodExpo vil I kunne opleve de rene certificeret Vance Kitira lys, vores program i vaskbar og fødevaregodkendt papir fra UASHMAMA samt vores store collection af interiørprodukter i genanvendte materialer fra OOhh Collection. Vi ser meget frem til at udstille på Foodexpo og byde eksisterende samt nye samarbejdspartnere velkommen. 

Find os i Hal J1, 7144.

Mere fra...

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

09.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Vi bruger sand fra strandene på Sri Lanka

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Uld er perfekt til dit udendørsliv

19.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Vaskbart papir til servering og opbevaring

14.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

En vinkøler behøver ikke være stor og fyldt med isterninger

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023