Foråret begynder med lyserød

Forårets nyhed skal appellere til de modige og dermed dem, der er trendy.

Le Creusets udstyr er et godt fundament for at lave en brunch med hjemmebag. Lav eksempelvis et brød i gryden. .

Det traditionelle udtryk hos Le Creuset bliver udfordret af forårets nyheder i den lækre lyserøde farve ’Chiffon Pink’. En farve, som tangerer til det babylyserøde, men som er nøje udvalgt til den modne og moderne kvinde i en tid, hvor pastelfarverne har vundet indpas i indretningstrenden.

Tiden har meget at sige i forhold til den nylancerede farve, som blev lanceret ved  Valentines Day. Forbrugerne er blevet mere modige inden for indretning og dermed også inden for valg af service og køkkenudstyr, der alt sammen er med til at understrege stil og identitet.

Farven ’Chiffon Pink’ adskiller sig fra de andre kendte farver inden for Le Creusets produkter. Ikke blot fra den klassiske vulkanrøde, men også fra de supertrendy ’Caribbean’ og ’Soleil’. Den lyserøde farve er heller ikke ligesom de andre gradueret, men har en klar og ensfarvet lyserød over hele produktet. Med det anderledes udtryk giver det produkterne et mere minimalistisk og strømlinet touch.

Forårets lyserøde fornøjelser fra Le Creuset passer perfekt til en sommer-brunch med veninderne, hvor bobler på glas bliver nydt sammen med hjemmebag og en velbrygget kop kaffe.  Lyserød har fået en ny definition og kan sagtens bæres af en voksen kvinde, der viser, at hun tør satse i sit valg af farver i hjemmet.

’Chiffon Pink’ er klart en farve til den modige Le Creuset-køber, men også et rigtig godt bud på køkkenudstyr og service til en forbruger, som måske ikke før ville have valgt at købe Le Creuset. På den måde breder et umiddelbart modigt udtryk sig. 

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023