Formland er spækket med gastronomiske oplevelser

Trends og nyheder inden for gastronomiens verden fylder betydeligt på årets udgave af Formland Autumn, der byder på de kulinarisk orienterede universer Taste og Dining og desuden har madrelaterede workshops på programmet. Messen finder sted i MCH Messecenter Herning 20.-22. august 2023.

Foto: MCH/Tony Brøchner

Formland er meget mere end design og interiør - messen beskæftiger sig eksempelvis også med mode og gastronomi, og sidstnævnte er på den forestående Autumn-udgave repræsenteret med ikke færre end to inspirerende universer, Taste og Dining.

 Den pulserende torvehal Taste byder på et sandt overflødighedshorn af delikatesser inden for eksempelvis chokolade, kaffe, te, vin, øl, saft og olie. Passionerede fagfolk øser her af deres viden, og de besøgende kan se frem til at blive klogere på sæsonens seneste trends og tendenser.

 Andetsteds, i den ene ende af den store Hal M, gælder det Dining, der sætter fokus på borddækning og køkkenudstyr. I området findes æstetiske bud på, hvordan det moderne bord dækkes, ligesom de besøgende kan gå på opdagelse i et rigt udvalg af kvalitets-køkkenudstyr til både bagning og madlavning.

 I Trendcaféen, der i denne ombæring har fået navnet Salon d'Amour og findes i Hal H, udspiller en lang række workshops sig. Blandt andet kan de besøgende se frem til at møde madskribent og kogebogsforfatter Marie Holm, der forestår workshoppen 'Kærlighed til kager - du bager igen og igen'.

Brancher smelter sammen
At Formland har så indgående et fokus på gastronomi og oplevelser relateret til selvsamme glæder projektleder i MCH A/S Flemming Andersen, der ser klare fordele i, at messen også favner kulinariske aspekter.

”Vi lever i en verden, hvor ellers vidt forskellige brancher i stadigt højere grad læner sig op ad hinanden og endda indimellem ligefrem smelter sammen, og den bevægelse ønsker vi at afspejle på Formland. Derfor beskæftiger messen sig nu om dage også med eksempelvis fashion og outdoor - og altså ikke mindst gastronomi”, lyder det fra projektleder i MCH A/S Flemming Andersen.

Han glæder sig over den fortsatte, flotte opbakning fra samarbejdspartnere og udstillere, hvoraf der alene i Taste-hallen findes flere end 60.

Foto: MCH/Tony Brøchner

Foto: MCH/Tony Brøchner

Foto: MCH/Tony Brøchner

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

08.02.2024Designbase.dk

Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

16.08.2023Designbase.dk

Formland er spækket med gastronomiske oplevelser

06.03.2023Designbase.dk

Kickstart foråret med LAKRIDS BY BÜLOW påskekollektion

18.01.2019Witt

Sponseret

Kender du Teministeriet?

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023