Formland zoomer ind på gastronomiens verden

Formland byder på flere forskellige konceptområder. En af dem er ’Taste’, der er et sandt overflødighedshorn af delikatesser i en hal hvor passionerede fagfolk øser ud af deres viden om sæsonens trends og tendenser.

Foto: Formland

27.11.2023

Sponseret

Formland

Formland’s pulserende torvehal ’Taste’ står skarpladt med nye og unikke smagsoplevelser. Det kan bedst beskrives som en hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser i høj kvalitet, der præsenteres af dygtige fagfolk med passion for faget.

Men de gastronomiske oplevelser stopper ikke der. Formland byder på flere forskellige trendcafeer, hvor du kan trække stikket for en stund og lade op på energi til mere inspiration.

"Vi lever i en verden, hvor ellers vidt forskellige brancher i stadigt højere grad læner sig op ad hinanden og endda indimellem ligefrem smelter sammen, og den bevægelse ønsker vi at afspejle på Formland. Derfor beskæftiger messen sig nu om dage også med f.eks. fashion og outdoor - og altså ikke mindst gastronomi."

—  Flemming Andersen, Formland Projektleder 

Find Formland Taste i hal E til Formland Spring 2024 d. 4. – 6. februar.

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023