Fortsat Michelin-restaurant på heden

’Restaurant domæne’ beholder sin Michelin-stjerne. Det blev fastslået mandag aften, da den berømte franske spiseguide afholdt årets uddeling for de nordiske lande i Helsinki.

Foto: Restaurant domæne fastholder sin Michelin-stjerne

28.05.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Sidste år modtog ’Restaurant domæne’ deres første Michelin-stjerne - blot et år efter åbningen. Et år senere fastholder de stjernen.  At der her hersker en seriøsitet, standard og ydmyg ambition om at skabe en helhedsoplevelse for gæster, er den fornemmelse gæsterne i den kuppelformede bygning i Gødstrup gerne skal efterlades med. 

’Consistency’ og ordentlighed er nøgleordene for makkerparret bag ’domæne’, Køkkenchef Jens Vincent og Restaurantchef Joakim Thomassen. De har sammen med det øvrige personale formået at fastholde den samme høje standard gennem det seneste år, og de prioriterer ordentlighed i alt, hvad de har med at gøre: lige fra måden at drive restauranten på til de lokale råvarer, der vælges.

Som gæst oplever man en balance i smagene og en service i høj kvalitet. Alt i alt skal gæsten have den ekstraordinære helhedsoplevelse, som siden dag 1 har været ambitionen for restauranten. 

Det er den innovative virksomhed Witt, der står bag Restaurant domæne, og som sammen med Jens og Joakim har været med til at sætte rammerne for Restaurant domæne.  

Stjernen fastholdes i Gødstrup

Køkkenchef Jens Vincent: ”Det var en drøm at få den første Michelinstjerne, men at fastholde stjernen vidner bare om den seriøsitet og arbejdsomhed, der ligger bag restauranten. Rigtigt mange ting er faldet på plads på relativt kort tid. Vi har sammen skabt en restaurant, som anmeldere og guides har nikket anerkende til.” 

”Efter vi fik den første stjerne, har vi oplevet et boost i antallet af gæster”, beretter restaurantchef Joakim Thomassen, der både servicerer lokale gæster såvel som foodies fra hele landet. ”Vi kan mærke, at vi rammer noget rigtigt på både køkkenet og servicen, for det er glade gæster, der forlader vores restaurant og som ofte også kommer igen.”

Restaurant domæne | Gødstrupvej 60 | 7400 Herning | www.restaurantdomaene.dk

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023