Fortsat vækst og optimisme hos New Works - store investeringer på vej

Det danske designbrand New Works har netop lukket regnskabet for 2023 med en vækst på toplinjen på 25 %. En stabil fremgang, der forankres i større investeringer i 2024. Først og fremmest i et 1000 kvm stort showroom i historiske rammer i hjertet af København.

New Works udstilling under 3 days of Desigg. Foto: New Works

Med en produktportefølje der spænder over belysning, møbler og designobjekter, har New Works de seneste år eksekveret en international vækststrategi med stor succes. I 2022 lød resultatet før skat på 7,7 millioner, og med et netop lukket regnskab for 2023 kan ejerkredsen berette om fortsat vækst. Sidste års regnskab viser et tilfredsstillende driftsresultat før skat på godt 8 millioner og en vækst på toplinjen på 25 % - fuldstændig i tråd med virksomhedens ambitiøse vækststrategi. 

“Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet for 2023 i et marked, der generelt har haft det svært. Vi har det seneste år oplevet en fortsat stigende interesse for vores produkter uden for Norden, og det har haft en stor betydning for vores vækst. Derudover har vi en stærk relation til vores forhandlere og har de seneste år lagt mange ressourcer i at styrke dette, og det, tror jeg, er afgørende for, at vi er kommet godt igennem det seneste år”, fortæller CEO i New Works, Nikolaj Meier. 

Kreativ Direktør, Knut Bendik Humlevik (tv) og CEO, Nikolaj Meier (th). Foto: New Works

I 2023 kunne New Works desuden slå dørene op til sit første showroom uden for landets grænser i det eksklusive Östermalm i Stockholm. Herfra håndteres relationer til forhandlere og arkitekter såvel som privatkunder. 

Nyt showroom i Bredgade

2024 står, for New Works, i investeringens tegn. Efter flere år i designhuset på Frederiksgade 1 er brandet ved udgangen af Q1 rykket til nye rammer i Bernstorff Palæ på Bredgade i Indre København. Her bliver 1000 kvm i den arkitektoniske perle bopæl for New Works Residence - et showroom og hjem for New Works’ produkter og livsstil. Dørene til det nye showroom, og den store satsning, vil officielt blive åbnet i forbindelse med 3daysofdesign i juni. 

“Det er en stor milepæl for os at rykke ind på Bredgade, i særdeleshed i de overvældende lokaler, som vi har været så heldige at få adgang til. Med fire gange så meget plads, arkitektoniske detaljer ved hvert et øjekast og en fuldstændig fantastisk udsigt fra alle vinkler får brandet og vores designs ikke noget bedre sted at leve i. Rammerne passer til de ambitioner, vi har for New Works de næste år, og vi glæder os derfor også utroligt meget til at kunne vise det frem”, fortsætter Nikolaj Meier. 

Nebra Series fra New Works. Foto: New Works

Foruden nyt showroom byder 2024 også på nye store produktsatsninger. Den første, en transformativ lampe ved navnet Nebra, er netop lanceret, men flere store projekter venter i løbet af sommeren og efteråret på både lys- og møbelfronten, som er blevet til i samarbejde med internationale anerkendte designere som blandt andet John Astbury og Panter & Tourron.

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023