Fra plastik til bæredygtige gardiner

Luxaflex præsenterer en ny kollektion af gardiner lavet af 50 procent genanvendt plast fra verdenshavene. Den bæredygtige kollektion indeholder de lange stofgardiner Sea og rullegardinerne Sea-Tex.

Stofgardinerne Sea fås i ti naturlige farver, inspireret af de have og strande langs Stillehavskysten i Mellemamerika, hvor plasten er indsamlet fra. Det spænder fra lyse sandfarver til de nedtonede havblå og oceangrønne nuancer.

 Den genvundne plast, som bruges i stoffet, er kombineret med polyester for at skabe et blødt og bølgende gardin med et luftigt hørlook. 

Vævningerne i Sea-Tex rullegardinerne reflekterer effektivt sollys og varme, hvilket betyder, at vævet holder varmen tilbage, så rummet bibeholder en behagelig temperatur. Sea-Tex er et screenvæv, hvilket giver en god afskærmning for sol og genskin, samtidig med at du kan se ud igennem det.

Rullegardinerne fås i fem forskellige farver og skræddersyes, ligesom Luxaflex’ øvrige kollektioner, efter eget ønske og behov.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023