Framing i nye rammer

Framing kan igen i år opleves i forbindelse med 3 Days of Design 16.-18. september i København. Denne gang i helt nye eksklusive rammer på Kongens Nytorv 5, hvor det grandiose og historiske Harsdorffs Hus skal danne rammen om designeventen.

PR-foto..

Framing er et fælles udstillingskoncept inspireret af Salone Del Mobile, der er kendt for sin helt unikke atmosfære i Milanos historiske bygninger, hvor smukt design år efter år redefinerer sig selv. 

"Visionen bag Framing har været at skabe en alternativ ramme for den designoplevelse, som vi kender fra de traditionelle møbelmesser. Framing er et kurateret galleri, der inviterer indenfor til designtalks, installationer og klassisk håndværk. Vi samler alt i ét hus med fokus på livsstilsdesign og med en unik atmosfære af lys, design og rum", fortæller ejer og stifter af Framing, Samira Kudsk, der tidligere har afholdt eventen i Odd Fellow Palæet.

Harsdorffs Hus vil der være omkring 10-15 forskellige danske og internationale designbrands indenfor belysning, møbler, håndværk og livsstil til at skabe ét stort galleri, hvor hvert produkt er nøje udvalgtså udstillingen får et stramt, visuelt udtryk.

"Under 3 Days Of Design vil Framing være mødestedet for kreative, såvel som kommercielle samarbejder imellem brands og designere indenfor både design-, interiør- og livsstilsvirksomheder. Det skal være et referencepunkt for de deltagende designbrands - et sted hvor de kan præsentere design på en ny og kunstnerisk måde i samspil med de historiske kulisser", siger Samira Kudsk.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023