Frisk dit badeværelse op med OMHU

Omhu Boligtekstiler udvider produktsortiment – nu med 100% økologiske håndklæder

Frisk dit badeværelse op

Vil du have lidt mere liv på badeværelset eller trænger du blot til at skifte håndklæder, som har mistet deres farver og fylde. Med et stribet håndklæde fra OMHU skaber du spil og mønster på badeværelset og giver det et frisk look. Kombinér det, ensfarvet håndklæde, der hænger på knagen med et matchende håndklæde med smalle striber.

Omhu bolig tekstiler

100% økologi og anstændighed er det, Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Alle håndklæder fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

Økologiske håndklæder

Omhu håndklæder er de blødeste og mest bæredygtige håndklæder i en kraftig økologisk bomuldskvalitet,  og sikrer en maksimal holdbarhed samt en lækker blødhed, grundet velour på den ene side og frotté med fantastisk tørreevne på den anden. Serien findes i flere forskellige farver, så den passer netop til dit badeværelse, og som kan findes på www.omhu.eu.

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023