Smalle striber til de mindste

Anvarlig produceret sengelinned i 100% økologisk bomuld

Omhu mini strib sengelinned til baby & junior.

Omhu udvider sortimentet af baby & Junior sengelinned med den populære Mini strib. 

Dette sengesæt er ikke blot ansvarligt producseret, men også designet med fokus på holdbarhed og anvendelighed. Sengesættes dobbeltsidet design giver mulighed for at skabe flere flotte opredninger med samme sengetøj. Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld giver sættet en meget elegant overflade, der gengiver farverne flot på den klassiske strib. Ønsker børnene at matche mor og far, findes samme farvepalette for voksne. Man kan dermed frit vælge mellem de rolige farver samtidig med, at man ikke går på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed.

Sengesættet er designet med den klassiske smalle strib på den ene side og meleret Chambre på den anden, hvilket giver flere kombinationsmuligheder på en flot opredning til både piger og drenge.

Omhu sengelinned er både Oeko-tex, svanemærket, Fairtrade, SA8000 og GOTS-certificeret; hvilket er din forsikring om, at det er tekstil af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet! Vores danske design traditioner sikre et klassisk design og god kvalitet kombineret med fokus på ordentlige arbejdsforhold og minimal miljøpåvirkning. Både pude- og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning.

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023