Genvundet design

Det er kombinationen af moderne design og bæredygtig funktionalitet, som gør Desert-serien fra Ferm Living perfekt tilpasset til både at kunne bruges udenfor og indenfor. Ved hjælp af avanceret teknologi er Desert-serien nemlig fremstillet udelukkende af genanvendt plastik, der er spundet til garn.

PR-foto..

Desert Lounge Chair er en moderne stol med en yndefuld profil. Stolen er fremstillet af en rørformet pulverlakeret stålramme med et udskifteligt vævet tekstilsæde, der er fremstillet udelukkende af genbrugsplast. Stolen fås med ramme og sæde i farven Olive. Derudover kommer stolen også med stålramme i farven Cashmere, Poppy Red og Black samt med sæde i seks forskellige versioner.

Desert Stool er en moderne udgave af en elsket udendørs-klassiker. Det stilrene, yndefulde design giver en elegant og bærbar stol, som let kan placeres lige dér, hvor man har brug for den. Rammen er formet af pulverlakerede stålrør, mens sædet er fremstillet udelukkende af genbrugsplast. Desert Stool kan klappes sammen, hvilket gør den nem at transportere og opbevare.

Desert Cushion er også fremstillet af genanvendt plast, og passer perfekt til udendørslivet. Denne ekstremt robuste smalle pude har en tekstur, der minder om ren ny uld, og derfor passer den perfekt som rygstøtte i Desert Lounge Chair, men kan også sagtens bruges for sig selv eller i andre sammenhænge. Hver Desert Cushion - både betræk og fyld - er lavet af plast, der svarer til 48 plastflasker.

Med sin spændende, asymmetriske profil har Level Side Table et moderne design, der tager udgangspunkt i en enkel geometrisk form; rammen er således en enkelt, kontinuerlig linje. Med to niveauer, der giver rigelig overfladeplads, er bordet ideelt til ekstra opbevaring. Sidebordet er fremstillet af pulverlakeret stål, der har fået en rustbeskyttende behandling.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023