Genvundet design

Det er kombinationen af moderne design og bæredygtig funktionalitet, som gør Desert-serien fra Ferm Living perfekt tilpasset til både at kunne bruges udenfor og indenfor. Ved hjælp af avanceret teknologi er Desert-serien nemlig fremstillet udelukkende af genanvendt plastik, der er spundet til garn.

PR-foto..

Desert Lounge Chair er en moderne stol med en yndefuld profil. Stolen er fremstillet af en rørformet pulverlakeret stålramme med et udskifteligt vævet tekstilsæde, der er fremstillet udelukkende af genbrugsplast. Stolen fås med ramme og sæde i farven Olive. Derudover kommer stolen også med stålramme i farven Cashmere, Poppy Red og Black samt med sæde i seks forskellige versioner.

Desert Stool er en moderne udgave af en elsket udendørs-klassiker. Det stilrene, yndefulde design giver en elegant og bærbar stol, som let kan placeres lige dér, hvor man har brug for den. Rammen er formet af pulverlakerede stålrør, mens sædet er fremstillet udelukkende af genbrugsplast. Desert Stool kan klappes sammen, hvilket gør den nem at transportere og opbevare.

Desert Cushion er også fremstillet af genanvendt plast, og passer perfekt til udendørslivet. Denne ekstremt robuste smalle pude har en tekstur, der minder om ren ny uld, og derfor passer den perfekt som rygstøtte i Desert Lounge Chair, men kan også sagtens bruges for sig selv eller i andre sammenhænge. Hver Desert Cushion - både betræk og fyld - er lavet af plast, der svarer til 48 plastflasker.

Med sin spændende, asymmetriske profil har Level Side Table et moderne design, der tager udgangspunkt i en enkel geometrisk form; rammen er således en enkelt, kontinuerlig linje. Med to niveauer, der giver rigelig overfladeplads, er bordet ideelt til ekstra opbevaring. Sidebordet er fremstillet af pulverlakeret stål, der har fået en rustbeskyttende behandling.

- HCL

Relateret indhold

18.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

16.05.2024Designbase.dk

Dansk kunsthåndværk og design styrker det grønne aftryk

15.05.2024Designbase.dk

Mød en af designbranchens verdensstjerner

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Smukke vaser i 100% genanvendt glas

14.05.2024Designbase.dk

Nyt showroom i gammel kasernebygning

13.05.2024Designbase.dk

Koelnmesse i nyt samarbejde med Colombias førende designmesse

13.05.2024Designbase.dk

Danske fællesstande til sommeren og efteråret 2024

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023