Godt i mål

Foto: Rosti.

Med måleserien Mensura gør Rosti hverdagen enkel - og gør det let at komme godt i mål med bagningen og madlavningen. Den nye serie består af en 1,0 liter målekande, et decilitermål og en måleske, der både fås som sæt eller hver for sig.

Den nye måleserie er endnu et eksempel på, hvordan Rosti holder et stærkt fokus på formfuldendt funktionalitet. Serien kombinerer i alle tre produkter en enkel og intuitiv funktionalitet med et klassisk design, som er skabt af Halskov & Dalsgaard Design.

Målekande, decilitermål og måleske er alle udformet med en markering midtpå, som opdeler skeen i et mål for henholdsvis teske og spiseske. Måleskeen har desuden et langt skaft, som gør det nemt at hente fx sukker og mel direkte fra posen.

 Decilitermålet opdeles i en halv/hel deciliter, målekanden i en halv/hel liter. Alle tre produkter er lavet i materialet SAN, som er transparent, har en god holdbarhed og tåler opvaskemaskine. Desuden tåler Mensura-målekanden som noget helt unikt kogende vand.

www.rostistore.com

-PF

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Gense is Still going strong

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023