Grohe vinder årets Red Dot Award for ny platform

Grohe får ros og anerkendelse for den digitale platform Grohe X, hvis koncept har vundet Red Dot Awards pris for digitale løsninger.

Grohe udmærkes blandt andet som en virksomhed, der tænker ud af boksen. PR-foto..

Få måneder efter lanceringen af den digitale oplevelseshub Grohe X, har sanitetsvirksomheden Grohe fået tildelt det internationalt anerkendte Red Dot Award Brands & Communications Design 2021 i kategorien ‘Digitale løsninger’ for sin platform.

Siden lanceringen i midten af marts i år har Grohe X tilsyneladende vist sig for at være en succes. Med 2.500 daglige besøgstal, mener Jonas Brennwald, der er leder hos LIXIL EMENA og Co-CEO ved Grohe AG, at platformen en spot-on kreativ løsning på kommunikationsudfordringerne både i dag og i fremtiden. 

"Grohe X er meget mere end en digital messeudskiftning, hvilket de 35.000 besøgende og 70.000 visninger i den første uge alene har vist os", siger han.

"Platformen er designet perfekt til at positionere vores kommunikation for fremtiden. Vi er glade for, at vi med Red Dot-prisen nu også har modtaget international bekræftelse på, at vi har skabt noget, der ikke kun er godt designet, men også et ekstremt succesfuldt brandkommunikationsværktøj”, tilføjer han.

Prof. Dr. Peter Zec, initiativtager og administrerende direktør for Red Dot, understreger vigtigheden af digitale løsninger - især i dagens samfund: 

"Som prisvinder har Grohe bevist, at de tænker ud af boksen. De ved, hvordan man handler hurtigt i krisetider og omstiller sig til at vise designtilgange på nye måder. På den måde mestrer de vigtige udfordringer og yder også et værdifuldt bidrag til den videre udvikling af samfundet”.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023