Grohes ansatte skaber markant vækst

For fjerde år i træk er Grohe blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Certificeringen er offentliggjort på et tidspunkt, hvor Grohe i Danmark samtidig kan præsentere en markant vækst på 20 procent i 2020.

Arkivfoto..

Trods vanskelige betingelser med nedlukninger og besværligheder med direkte kundekontakt har Grohe præsteret en vækst i salget på godt 20 procent i 2020. Da den generelle vækst på sanitetsmarkedet sidste år var på cirka 8 procent er fremgangen markant og understreger Grohes stærke position på det danske marked, hvor omsætningen i gennemsnit er steget med 15 procent om året siden 2010.

Firmaets danske direktør Poul Christian Pedersen fremhæver en engageret og forandringsvillig medarbejderstab med stor arbejdsglæde som en meget væsentlig årsag til fremgangen.

Og medarbejderne er tilsyneladende glade for at arbejde i virksomheden, hvilket netop er blevet dokumenteret, idet Grohe for fjerde år i træk er blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

”Jeg er meget stolt og rørt over resultaterne fra certificeringen, som blandt andet viser, at vores medarbejdere synes, at Grohe er et rigtig godt sted at arbejde, og at de er stolte over at arbejde i virksomheden. Det understreger, at den rejse vi påbegyndte i 2008 for at gøre Grohe til en succesrig, innovativ og stabil virksomhed til fordel for vores kunder og medarbejdere har båret frugt”, siger Poul Christian Pedersen.

Fra ledelsens side bliver der også gjort meget for at fastholde motivation og arbejdsglæde under krisen.

Således tog lederne på besøg – naturligvis med afstand og mundbind – hos medarbejderne med gaver, der kunne opmuntre både medarbejderen og familien og dermed vise, at alle var værdsat og ikke glemt trods den manglende fysiske kontakt.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023