Guirlande er Bjørn Wiinblads fortolkning af det klassiske juleservice. Stellets dekoration af draperede, højrøde guirlander med pynt af hjerter, romber og guldkugler er umiskendelig Wiinbladsk og inspireret af multikunstnerens designarkiv, der er rigt på julereferencer. Nu supplerer Bjørn Wiinblad Denmark serien med nyhederne Konfektskål på fod og Saucekande, der begge hylder tanken om nordisk juletradition og more is more. Konfektskålen er for de fleste indbegrebet af julehygge og ophøjer de lækre søde sager på julebordet. Den nye saucekande har en bred og gavmild hældetud og fungerer perfekt til sauce og kirsebærsauce. Den rummelige kande kan også bruges til varm mælk eller kakao.
Guirlande Konfektfad (Ø: 16 cm) og Saucekande (0,5 l) er udført i blankglaseret porcelæn med dekoration i rød og guld. Desuden lanceres Guirlande kalenderlys (H: 25 cm), Kalenderstage (Ø: 12 cm) samt Salt & Peber strøsæt. I serien findes allerede serveringsfad, skål, serveringsskål, frokosttallerken, middagstallerken og fyrfadsstage.