Hammershøi i nye klæder

Hos Kähler varer julen faktisk lige til påske.

Pressebillede: Kähler Design.

Kähler har netop løftet sløret for to af firmaets store forårsnyheder. To nye illustrerede udgaver af det populære Hammershøi-stel, en påskeudgave og en forårsfin udgave med valmueblomster. Begge stel er illustreret af Rikke Jacobsen, der også står bag Kählers populære Hammershøi julestel.

Den nye påske udgave af Hammershøi-stellet fra Kähler. Pressebillede: Kähler Design..

Hammershøi Easter

Påsken er forårets stemningsfulde højtid, som Kähler nu giver den opmærksomhed, den fortjener. Hammershøi - det klassiske, rillede stel – er nemlig blevet udsmykket med fine motiver af forårsbebudere som påskelilje, æg, hare og en gren med sarte, friske blade.

Kähler introducerer i første omgang tallerken, krus og bonbonniere samt ophæng til serien, men der suppleres med nye motiver hvert år. Delene er dekoreret med håndmalede akvareller og tæller klassiske motiver som påskehare, påskekylling, påskeæg alle som ophæng på blomstrende forårsgrene sammen med havens blomster.

Her ses Rikke Jacobsen sammen med Hammershøi Poppy stellet. Pressebillede: Kähler Design..

Hammershøi Poppy

Som et andet bud på et festligt stel fra Kähler lanceres Hammershøi Poppy, der med håndmalede akvareller i en imponerende detaljegrad skaber liv og bevægelse på stellets kop, skål og tallerkener. Rikke Jacobsen viser valmuen i hele sin levetid fra knop til blomst, og dyrker også skønheden i stilken, der snor sig og giver næring og styrke til de delikate blomsterblade.

“I mit arbejde med stellet har jeg udforsket valmuens forskellige stadier af skønhed – stilken, den første knop og blomsten i fuldt flor”, lyder det fra Rikke Jacobsen.

www.kahlerdesign.com

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

12.02.2024Designbase.dk

Södahls fire nye akrylduge varsler forår

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023