Hos Dottir Nordic design er "at gøre sig umage" en dyd - også når du dækker bord

At gøre sig umage er en dyd, der kan virke gammeldags i en verden, der ofte værdsætter hurtige resultater frem for kvalitet. Men i hjertet af denne tilgang ligger en dyb respekt for dem, der skal spise ved dit bord, når du dækker dit bord. Du har gjort dig umage, fordi du værdsætter dem, du skal være sammen med.

Der er kælet for form, glasur og farver i Dottirs univers, intet er overladt til tilfældigheder.. Foto: Trine Bukh

Fortællinger, funktionalitet og keramik

Når Dottir producerer porcelæn, er hver detalje en lille fortælling. Sådan er det også med borddækning. Du fortæller med din borddækning, at du har forberedt dig – gjort dig umage. Uanset om I skal være mange eller bare én. 

Anledningen er selvfølgelig hjertet i enhver borddækning. Skal det være højtideligt eller uhøjtideligt. Formelt eller uformelt. Fest eller romantik. Anledningerne kan være mange. Men husk at gøre borddækningen til en leg og ikke en sur pligt.

Uanset anledningen kan det smukke og detaljerige porcelæn fra Dottir Nordic Design højne hele oplevelsen. Det kan lyde mærkeligt, men mad og drikke kan faktisk smage bedre, når du får det serveret sammen med kvalitets porcelæn.

Her er et par eksempler på Dottirs populære produkter fra serien Samsurium. Lavet i hånden og designet med hjertet af vores knalddygtige designere Charlotte Adrian og Thora Finnsdottir.

Tallerkener og skåle fra Dottirs populære Samsurium Serving serie.. Foto: Trine Bukh

Foto: Trine Bukh

God fornøjelse med borddækningen

Se alle Dottirs lysestager, tallerkener og skåle på dottirnordicdesign.com og skab dine egen personlige borddækning.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er "at gøre sig umage" en dyd - også når du dækker bord

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddækning bliver til små kunstværker med Dottir Nordic Design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023