Når borddækning bliver til små kunstværker med Dottir Nordic Design

En vellykket borddækning kan blive til små kunstværker. Men hvornår er noget kunst? Det er der heldigvis ikke nogen fast formel på. Kunstværkets skønhed afhænger af øjnene, der ser, og her er det en god idé at starte med dig selv. Hvad synes du selv er pænt, og hvad synes du afspejler dig og dit hjem?

Dottirs Sweet Stories stager med nordiske dyr skaber små fortællinger til borddækningen.. Foto: Trine Bukh

Den legende borddækning, naturen og keramik

Dottir hylder, at borddækningen skal være en leg og ikke en sur pligt. Ifølge Dottir kan man sagtens mixe de nye designs med gamle klassikere. Mixe mellem forskellige stilarter og kombinere med mange farver. Dottir er alt andet end minimalistisk.

En af Dottirs inspirationskilder er naturen og årstiderne. Det giver noget til stemningen at bringe en del af naturen ind i borddækningen - blomster, blade eller grene. Igen, prøv dig lidt frem og leg med borddækningen. 

Det er også en god idé at bringe fortællinger ind i borddækningen, som vækker nysgerrigheden hos både store og små.  Sæt fx Dottirs små Sweet Stories på bordet som lysestager med dyr eller i vinter perioden de populære Winter Stories. 

Her er et par eksempler på Dottirs populære produkter fra serien Samsurium og Pipanella. Lavet i hånden og designet med hjertet af vores knalddygtige designere Charlotte Adrian og Thora Finnsdottir.

Borddækningens stemning ændrer sig både med valg af farver, former, blomster og sammensætninger af de tre.. Foto: Trine Bukh

Foto: Trine Bukh

God fornøjelse med borddækningen

Se alle Dottirs lysestager, tallerkner og skåle på dottirnordicdesign.com og skab din egen personlige borddækning.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er "at gøre sig umage" en dyd - også når du dækker bord

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddækning bliver til små kunstværker med Dottir Nordic Design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023