Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

Hos omhu tager vi ansvar, ikke kun i produktionen af vores produkter, men også gennem vores nøje udvalgte farver til kollektionen AW23/SS24.

NYHED OMHU BLOK STRIB SENGELINNED ICE/SEA.

Hos omhu stræber vi efter at finde tidsløse, men trendy farver. Dette kan opleves på OMHU BLOK STRIB SENGELINNED i kombination med de to nye farver ICE og SEA får det et frisk og farverigt look perfekt til den simple, men farverige opredning med respekt for det gode håndværk i et tidsløst design.

Sengesættet er fremstillet af 100% økologisk satinvævet bomuld, der giver et glat og blødt sengetøj, som er slidstærkt og holder godt på varmen. Er du kold om natten, kan bomuldssatin altså være det rigtige materiale for dig. Satinvævning giver en eksklusiv glansfuld overflade. De 3 cm printet striber er brugt til at skabe et dekorativt mønster. Omhu sengelinned er både Oeko-tex, svanemærket, Fairtrade, SA8000 og GOTS-certificeret; hvilket er din forsikring om, at det er tekstil af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet! Vores danske design traditioner sikre et klassisk design og god kvalitet kombineret med fokus på ordentlige arbejdsforhold og minimal miljøpåvirkning. Både pude- og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning. Sengesættet findes i målene 140x200 cm samt 140x220 cm og findes hos førende forhandlere fra medio august.

Se mere på www.omhu.eu

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023