Hvordan skal vi bo i fremtiden?

Oslo Design Fair retter i samarbejdet med Léva Urban Design søgelyset mod, hvad der udgør vellykkede bosteder. Med udgangspunkt i byplanlægning og reguleringsprocesser fra by- og stedudvikling i hele Norge, bringer Léva sine erfaringer ind i en anderledes trendudstilling.

Foto: Oslo Design Fair..

De sociale restriktioner har forvandlet vores uderum til hyggelige oaser, der kan bruges året rundt. Og nu må der fokuseres på de offentlige byrum, og undersøge hvad der skal til for at gøre disse til gode oplevelsesrum for alle i fremtiden. Det mener Oslo Design Fair, der sætter deres lid til, at bæredygtige løsninger ligger i kreative samarbejder mellem kunst, kultur, social inkludering, videnskab og teknologi. 

Derfor samarbejder messen med Léva i at tegne trendudstillingen til efteråret 2021 og foråret 2022. De arbejder inden for Urban Design fra Aalborg Universitet, der kombinerer viden fra andre områder som sociologi, byplanlægning og design. 

Ved at forbinde disse med menneskelige behov og adfærd arbejder de med at udvikle bymiljøer og steder, der er gode at bo i. I samarbejdet har Léva og Oslo Design Fair udviklet hovedtemaet ‘happytat’ - et ord sammensat af happy og habitat. 

“Vi tænker nemlig, at alle mennesker drømmer om at bo et godt sted. Et sted, som er udviklet gennem deres præmisser. Oslo Design Fair ønsker gennem messens tema at bidrage til at sætte et positivt fokus på mulighederne inden for branchen, der forhåbentlig skal trække innovative aktører frem med ambitiøse mål”, skriver messen på sin hjemmeside.

“Målet er at skabe inkluderende steder med designløsninger, hvor ingen elementer er tilfældige. I den forbindelse skal vi også fokusere på overgangen mellem ude og inde. Hvad sker der i boligerne når vi ønsker at få naturen ind i huset, samtidig med, at vi mennesker ønsker at komme mere ud i den? Kan man bruge de samme elementer ude som inde for at skabe en god atmosfære? Det vil vi gerne teste” oplyser Oslo Design Fair videre.

- HCL

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023