Hylder maksimalismen

Hvert år lancerer Eden Outcast en ny kollektion bestående af en håndfuld produkter med et stærkt og unikt designudtryk, som hver har en historie at fortælle.

Pressebillede: Eden Outcast.

Bag firmaet står designer Nina Frederikke Thomasen Jensen og hendes kærlighed til detaljer, farver og pynt. Navnet Eden Outcast fortæller en historie om modsætninger; om sæsoner der skifter og om det unikke og udsædvanlige. Eden Outcast har ikke noget imod at være anderledes og skille sig ud. De to nyeste skud på stammen fra Eden Outcast er vasen Fusing Double Vase samt spejlet Random Mirror. 

Fusing er en vase, der er udført i keramik. Inspirationen til designet af vasen er hentet fra barken på træer, som har en struktur, der giver en fantastisk effekt og dybde, når den overføres til keramik. Fusing er først glaseret i en creme tone, og derefter har vasen fået en perlemorsglasur, som er med til at forstærke dybden og strukturen i vasen. 

Random Mirror er udført i kraftigt farvet spejlglas med facetter på alle kanter i fire forskellige farver, og spejlet kan hænges både lodret og vandret. Spejlet måler 80x60 cm.

www.eden-outcast.com

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023