Icons are forever.

I mere end 30 år har OXO udviklet og produceret universelle produkter. For OXO er et godt design meget mere end bare et godt udseende. Det er grundstenen for deres produkter, som skal gøre hverdagen nemmere, hver dag.

Specielt de 4 største OXO ikoner: Kartoffelskrælleren, målebægeret, salatslyngen og POP containerne, har revolutioneret den måde vi forbereder og opbevarer vores mad.  

I 1990 lancerede OXO den ikoniske kartoffelskræller. Det unikke design med det brede ergonomiske håndtag gør skrælleren behagelig at holde i hånden. Det skarpe japanske stål glider nemt gennem selv den hårdeste frugt- eller grøntsagsskræl.

Efter 8 år, i 1998, kom salatslyngen til det stadig voksende OXO sortiment. Med sit elegante design og den patenterede bremseknap, blev salatslyngen hurtigt populær.

Målebægeret blev en del af OXO sortimentet i 2001. Det vinklede design er patenteret, og lader dig aflæse målene fra oven uden, at du behøver løfte bægeret fra bordet.

Det sidste ikon på listen er OXOs POP Containere, som blev lancereret i 2007. Med et enkelt tryk på knappen på låget sørger en silikone pakning for at beholderen er lufttæt, således at dine tørre madvarer holder sig frisk i længere tid.

Læs mere om vores produkter på: www.brixdesign.com

Mere fra...

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren er blevet et populært køkkenredskab

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det ved at være tid til forårsrengøringen?

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommer og Grillsæson: Samling af Venner og Familie til Hygge

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023