Ingen begrænsninger

Blomus udvider sit lyseventyr med bordlampen Farol, der både kan bruges inde og ude.

PR-foto..

Lampen er genopladelig, lader sig med lethed flytte fra funktion til funktion, og dens lys lader sig dæmpe, så den passer til enhver stemning. Bag bordlampen står den tyske designer Peter Lienhart.

Ud over, at lyset kan indstilles på tre styrker, besidder lampen også en mulighed for at ændre LED’ens lystoner, så Farol altid kan byde ind med den rette stemning, uanset om lyset skal være skarpt eller hyggeligt.

For at kunne bruge lampen ude i al slags vejr har blomus givet den en vandafvisende overfladebehandling, da lys er endnu mere skattet, når terrassen eller altanen ligger øde og trist hen en mørk vinterdag. En lampe, som kombinerer det bedste fra det elektrisk og levende lys, da dens størrelse, lethed og lys viser en moderne måde at bruge lys på.

Med et korpus, der er så spinkelt, som det overhovedet lader sig gøre, rejser Farol sig fra en rund fod og bærer en skærm, der med sin runde skærm trækker en parallel til tidligere årtiers standerlamper.
Farol er fremstillet i 100 procent aluminium og pulverlakeret for at give den en ensartet og solid overflade i farverne hvid, satelite og warm grey.

- HCL

Relateret indhold

29.02.2024Designbase.dk

aida kåret til Danmarks mest anbefalede virksomhed 2023

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023