Italiensk klassiker med nye muligheder

La Marzocco Linea Mini, der er enhver hjemmebaristas drøm, kombinerer et klassisk design, ydeevne og præcision med seks forskellige farver, der giver kulør og et løft til køkkenet.

Gennem en app kan man justere temperaturen og brygningen af kaffen. Foto: Spinchy..

Om man er til en frisk gul kontrast, en klassisk udgave i hvid eller en blid blå pastel, der får associationerne hen på sommerens skyfrie himmel, vil espressomaskinen Linea Mini passe til ethvert køkken med sans for detaljen. 

Espressomaskinen er til den, der både efterspørger en god kop kaffe og funktioner som de professionelle modeller - og samtidig har øje for det eksklusive design med fokus på detaljen. For at fremstille kvalitetskaffe har La Marzocco som noget nyt, gjort det muligt at oprette forbindelse mellem forbruger og Linea Mini via appen 'La Marzocco Home'. 

Gennem appen bliver det lettere at justere parametre såsom temperatur og forbrygning på mobilen. Takket være den nye app, kan maskinen nu også være klar og opvarmet, så den kan bruges uden unødig ventetid.

Hos Spinchy er den italienske model tilgængelig i farverne stål, hvid, sort, rød, gul og blå, der matcher det ikoniske og italienske design særdeles godt.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023