Kærlighed og optimisme på Formland

Formland byder på masser af inspiration, nyheder, udstillere og kærlighed, når messe nr. 65 åbner dørene den 18. – 21. august. En af messens trendzoner ’Love is in BLOOM’ stiller skarpt på kærlighed til planter, det sunde liv, samvær og fester.

”Love is in Bloom” er temaet for Trendzonen, når Formland Autumn 2016 byder på inspiration til borddækningen til efterårets fester. Foto: (MCH/Tony Brøchner)..

Formland fortsætter festivalbølgen, hvor omdrejningspunktet er kærlighed og passion, hvilket blandt andet kan opleves på trendzonen ’Love is in BLOOM’. Eckmann Studio står bag trendzonen, hvor kærlighed til planter, blomster og det autentiske samt til gæster, fester og traditioner er i fokus.

Trendzonerne på Formland er et trækplaster. Det bornholmske firma Madam Stoltz, som efter nogle års fravær igen er at finde blandt udstillerne, ser trendzonerne som en af Formlands helt store styrker:

"Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Formland. Det var faktisk der, vi startede for 20 år siden. Efter en periode med øjnene rettet mod det europæiske marked, øger vi nu igen fokus på vores hjemmemarked, Danmark. Og her er Formland den bedste og mest inspirerende platform", siger grundlægger og kreativ chef Pernille Stoltz, og fortsætter:

"Inspiration er vigtigere end nogensinde efter nogle hårde år i branchen. Og Formlands trendzoner er de flotteste og mest inspirerende, jeg har oplevet. Anette Eckmann er rigtig, rigtig dygtig. Det niveau, som hun og resten af teamet præsenterer på Formland, finder man ikke andre steder", konstaterer Pernille Stoltz.

Grønne kæledyr, flotte borde og dygtigt håndværk
Trendzonen ’Love is in BLOOM’ kredser om grønne omgivelser og den voksende interesse i at plante og dyrke. Flere og flere giver sig i kast med at nørde og pusle om planter og blomster, som var de kæledyr. Derfor giver Formland mulighed for at møde de nye, populære ”Pet Plants”.

Fællesskab, traditioner og fejringer er en vigtig del af livet, og på ’Love is in BLOOM’ vises inspiration til borddækningen til efterårets og vinterens fester og sammenkomster. Gæsterne kan opleve håndlavede og autentiske produkter, som i sin udformning signalerer tid, overskud og ro i en ellers travl hverdag.

"Den allervigtigste trend lige nu er at præge tingene på sin egen måde. Ved at engagere sig, vise kærlighed og sætte sit personlige aftryk vil man vise, hvem man er", siger Formland-projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm og ser frem til messen i august:

"Vi glæder os til fire dage med kærlighed, nyheder og inspiration på Formland Autumn 2016".

Fakta:
Formland Autumn 2016 finder sted i MCH Messecenter Herning fra 18. til 21. august.
Formland har gennem 32 år to gange årligt samlet fagfolk med passion for design og interiør i MCH Messecenter Herning. Læs mere på www.formland.dk

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023