Klar til en ren og velplejet udendørssæson

Denwax er en serie af danske rengørings- og plejeprodukter, der kan bruges på alle udendørsmøbler i træ, metal, tekstil og plast.

Foto: Denwax/Hair Care

Som sommeren nærmer sig, er det tid til at forberede udendørsområderne og sikre, at havemøbler, grill, parasol og markiser er i optimal stand. Danske Denwax har udviklet en serie af naturlige rengørings- og plejeprodukter, der kan bruges til alt fra havemøbler og grill, parasol, markiser og havehynder. Alle produkterne er fremstillet i Danmark.

Denwax Clean er sammensat af 85% ren rå sæbe og vand. Det ridser ikke, indeholder ikke optisk hvidt. 

Denwax Care er også dansk produceret, og som navnet antyder, er det et plejeprodukt, der indeholder jojobaolie, lanolin og bivoks. Denne plejende formel forlænger møblernes levetid, det fedter ikke, lugter ikke og smitter ikke af.

Begge produkterne er egnede til læder, læderlook, oilskin, gore-tex, nappa, vinyl, gummi, plastik, lak, sæbe-olie og ubehandlet træ, polyrattan, metal, aluminium, linoleum, marmor, granit, terrazzo, skifer, natursten, travertin, nappa, nonwood, beton, glasfiber og mosaik.

Denwax Imprægneringsspray er anerkendt som værende blandt de 10 bedst i test- produkter. Den har stor indtrængningsevne, selv efter en maskinvask, og er farveløs. Produktet pletter eller skjolder ikke, og det indeholder ingen tungmetaller eller chlorerede opløsningsmidler. Det kan bruges på næsten alle former for tekstiler bl.a. havehynder, markiser, parasoller, sejldug, bilkalecher, regntøj, telte, sne- og skibeklædning, nubuck, nylon og ruskind.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Indret sommerens uderum

Velkommen til sommerens oase af hygge og stil! Når solen varmer, og dagene bliver længere, er det tid til at forvandle dit udendørs rum til en sand perle af komfort og skønhed. Lad os udforske, hvordan dine kunder kan skabe den perfekte atmosfære med havemøbler, smukke havehynder, udendørs belysning og dekorationselementer til terrasse eller altan.

Mere fra...

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Naturlig pleje til havens møbler

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar til en ren og velplejet udendørssæson

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023