Naturlig pleje til havens møbler

Denwax fik ikke en investering i Løvens Hule. Alligevel var succesen i hus.

Foto: Denwax/Hair Care

Man behøver bestemt ikke at få en investering med hjem fra en tur i Løvens Hule for at få noget positivt ud af det. Det kan Michael og Lotte Sejr fra Denwax skrive under på. 

For nok fik de ikke en løve med på den videre vækstrejse, men virksomhedens webshop eksploderede efterfølgende.

»Vores webshop gik ned tre gange. Vi har solgt for en halv million kroner på halvanden dag. Det er gået helt amok,« siger Michael Sejr til TV MidtVest. Og videre siger han: ”Vi ville selvfølgelig gerne have haft en investering, men vi klarer os uden. Så må vi søge ind igen et andet år og vise dem, at de tog fejl”.

Produkterne fra Denwax blev kaldt for et »vidundermiddel,« der kan bruges til det hele. Denwax er nemlig et rengørings- og plejemiddel, som virksomheden selv producerer og sælger, og som kan bruges til rengøring og pleje af alt fra møblerne i stuen til havemøblerne, hvad enten de står i træ, metal, granit eller plast.

Grillen kan også rengøres med Denwax Clean og har den, havebordet eller hvad som helst andet, der skal gøres klar til sommerens hygge, brug for lidt ekstra pleje, kan der efterfølges med Denwax Care, mens havehynderne, markisen og parasollen kan imprægneres med en imprægneringsspray, der forlænger levetiden.

Alle produkterne er naturprodukter og danskproducerede.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Indret sommerens uderum

Velkommen til sommerens oase af hygge og stil! Når solen varmer, og dagene bliver længere, er det tid til at forvandle dit udendørs rum til en sand perle af komfort og skønhed. Lad os udforske, hvordan dine kunder kan skabe den perfekte atmosfære med havemøbler, smukke havehynder, udendørs belysning og dekorationselementer til terrasse eller altan.

Mere fra...

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Naturlig pleje til havens møbler

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar til en ren og velplejet udendørssæson

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023