Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

Stilren indretning med sans for detaljen med omhu

Som en nyhed til det kommende efterår tilføjer omhu en ny klassisk tern til sortimentet - Micro tern. Mønsteret i Micro tern vævningen giver, ligesom sandkornene på stranden, små glimt og refleksioner, som morgenlyset bevæger sig over det og lader de små tern træde frem fra det store hele. Vævningen skaber et dimensionelt udtryk til det klassiske ensfarvet sengesæt. Perfekt til den stilrene indretning med sans for detaljer.

OMHU Micro Tern Dobby satin sengelinned. Sengesættet er fremstillet af 100% økologisk Jaquardvævet bomuldssatin, der giver et glat og blødt sengetøj, som er slidstærkt. Satinvævning giver også en glansfuld overflade. De minimalistiske små tern er brugt til at skabe et dekorativt mønster. 

Omhu sengelinned er både Oeko-tex, svanemærket, Fairtrade, SA8000 og GOTS-certificeret; hvilket er din forsikring om, at det er tekstil af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet! Vores danske design traditioner sikre et klassisk design og god kvalitet kombineret med fokus på ordentlige arbejdsforhold og minimal miljøpåvirkning. Både pude- og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning.

Sengesættet fås i farverne MUD, LYS GRÅ, HVID og SAND og vil være at finde hos førende forhandlere fra medio august.

Se mere på www.omhu.eu

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023