Klassiske mønstre til soveværelset i rolige og naturskønne jordfarver

NYHED til AW22 - nye klassiske mønste på vej fra danske OMHU

 BLOK TERN i farven MUD - 100% økologisk bomuld.

Sengelinned fra danske omhu fås i forskellige farver og mønstre. Fælles for dem er, at de er ansvarligt produceret. Til efterår 2022 udvides omhu kollektionen af sengelinned med en række nye klassiske mønster i de rolige og naturskønne jordfarver. Fælles for betegnelsen jordfarver er for de farver, der bevæger sig over i de brunlige og okkerfarvede nuancer og som har inspireret til nyhederne til AW22. Farverne kan opleves i flere af de velkendte kvaliteter bomuldssatin, Renforcé og Percale og i det nye design BLOK TERN i farven Mud eller Dusty Green som er fremstillet i en ekstra lækker Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld. Alle produkter fra omhu er GOTS – Fairtrade – Svanemærket – Oeko-tex og SA8000 certificeret. Sov godt, og drøm sødt!

Økologiske produkter fra omhu opfylder høje krav til beskyttelse af natur og mennesker. Vores certificeringer er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra frø og høst til forarbejdning foregår økologisk. Uden brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere. Når du køber omhu sengelinned, bidrager du til en sundere og mere bæredygtig tekstilproduktion til gavn for både mennesker, miljø og klima.

Mere info på www.omhu.eu

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023