Kunsten at dække et indbydende bord

Det smukt dækkede bord er ikke kun en invitation til et måltid – det er også en æstetisk oplevelse med detaljer, som fortæller historier om skønhed, og hvor gæsterne inviteres til at nyde øjeblikket sammen.

Foto: F&H

Brands som Södahl, Pillivuyt, Gense og Luigi Bormioli er med til at skabe rammerne for de hyggelige timer omkring et indbydende bord, hvor design og funktion mødes i en smuk harmoni.

Forestil dig hvordan hver detalje bidrager til en varm og stemningsfuld atmosfære. Bordets dug er fra Södahls klassiske Tiles-serie, der med farve og tekstur skaber en indbydende scene. På bordet hviler også delikat porcelæn fra Pillivuyts fortryllende Eventail-serie, hvis elegante viftemønster giver en følelse af sofistikeret finesse. Gense-bestikket fra Still-serien ligger smukt arrangeret ved hver tallerken, og de bløde skulpturelle kurver understreger den moderne og nordiske sans. Fra Luigi Bormioli kommer skinnende, klare glas i den raffinerede Jazz-serie, som tilfører et levende spil af lys og refleksion til bordet. Små detaljer som matchende servietter og dekorativt tilbehør som vaser og lysestager fuldender borddækningen.

Nu er alt parat. Værsgo, sæt dig til bords og nyd det gode selskab. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023