To kunstnere, ét håndværk

PR-foto..

Der skulle to kunstnere til for at skabe den første kollektion af duftlys for ester og erik. En fransk parfumør, en århusiansk maler og et håndværk, der siden 1987 har levet af at fremstille lys og skabe stemning.

Duftene er inspireret af den skandinaviske natur og perfektioneret ned til mindste detalje både i note, farve, beholder og indpakning.
 
ester & erik har også fået fremstillet en speciel beholder til lysene i form af en keramikkrukke, der kan bruges om og om igen, når lyset er brændt ned – enten som refill for et nyt lys eller som vase for en lille blomst.

Med krukken følger også et blankpoleret låg, der sikrer bevarelse af den enkelte duft, men som også har samme diameter, så det kan bruges som stage for ester & eriks bloklys.
 
Duftlysene er et rent naturprodukt fremstillet af voks, væge og æteriske olier - vegetabilsk voks (raps- og kokosolie) og væge i ren bomuld. Det giver lysene en brændetid på over 70 timer. Lysene er fremstillet på ester & eriks eget lysstøberi i København.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023