Kværne på Grand Cru-formel
Moderne madlavning bekender sig i dag til mange forskellige smagsretninger det kalder på et velassorteret krydderiarkiv i køkkenskuffen.
Moderne madlavning bekender sig i dag til mange forskellige smagsretninger fra veganerkøkkenet til verdenskøkkenet. Det kalder på et velassorteret krydderiarkiv i køkkenskuffen, men det øger samtidig behovet for friskkværnet salt og peber på bordet til at give præcis det final touch, som vi kun selv kender smagen på. Med det for øje og som en markering af Grand Cru-seriens femogtyve års jubilæum i år lancerer Rosendahl nu et nyt kværndesign, der spicer såvel borddækning som måltid op med konisk formgivning, glaseret hvidt porcelæn og organisk egetræstop i tråd med Grand Crus velkendte DNA.
Grand Cru kværner kort sagt derudad i alle kategorier, og som en markering af fødselsdagen i 2018 lancerer Rosendahl netop et nyt kværndesign, der bejler til passionerede Grand Cru-samlere, samtidig med at nye fans af no-nonsense brugskunst kan begynde her.
Grand Cru-serien er i dag kult i mange køkkener. Ikke mindst i Skandinavien, hvor vi elsker fusionen af funktionalitet og æstetik, der betyder, at hverdagens brugsdesign uden problemer klarer overgangen fra køkkenbord og madlavning til spisebord og gæstemiddag. Det gælder naturligvis også forårets nye kværne, der som ægte krydderi-kamæleoner følger maden hele vejen på måltidsrejsen og gør sig lige godt ved komfuret som ved tallerkenen.
Rosendahl Grand Cru Saltkværn og Peberkværn (H: 19 cm) i porcelæn med egetræslåg koster 349,95 kr. pr. styk (vejl.). Kværnene sælges desuden samlet til 699,95 kr. (vejl.) for et sæt.