Optisk glaseventyr

Selvom kun de færreste har julens barnetro i behold, tror de fleste af os på julens eventyrlige evne til at dyrke og hylde traditioner.

Det gælder også Holmegaard, der i år udvider glasjulen med designuniverset ”Fairytales”. Serien består af håndmalede figurer med optisk mønster, der knytter an til tidens glastrend og inviterer til at skabe et personligt sceneri overalt i boligen a la moderne nisselandskab.

At indrette med glas er en af tidens stærkeste indretningstrends. Det gælder også i Norden, hvor skandinaviske glastraditioner blander sig med kulten omkring italiensk Muranoglas og har gjort facetter og optisk effekt eftertragtet. Ikke mindst til jul, hvor glaspynten i år flytter fra træet til bordet, og i Holmegaards moderne juleeventyr ”Fairytales” tager form af figurer med et strejf af nordisk folklore. 

Fairytales-serien består af juletræer i fire forskellige størrelser samt et nissepar – alle med optiske riller og håndmalet gulddekoration og alle med et naivistisk DNA, der passer ind i moderne interiørstil, hvor finurlige designindslag bruges til at skabe en personlig og kurateret stemning. 

Med sin varierede højde danner Fairytales-træet en skov af julestemning, når de bruges samlet – men et enkelt træ har også stor effekt, når det står alene og pynter som et dekorativt glasobjekt med optiske riller og lagdelt facon. Samtidig er det oplagt at lade Fairytales-træerne lægge landskab til seriens nissepar med 

guldansigter samt kurvet keglekrop og hvert år omsætte familiens traditioner og juleritualer til nye scenarier i vindueskarmen eller på middagsbordet blandet med levende lys og naturens egen pynt. 

Fairytales Juletræer i håndmalet glas (H: 7,5 cm, 9,5 cm, 14 cm og 20 cm) koster hhv. 99,95, 129,95, 149,95 og 199,95 kr. (vejl.) 

Fairytales Nissepar i håndmalet glas (H: 8,5 cm) koster 199,95 kr. (vejl.) 

19.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Stjernestunder

18.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Grangrøn Juna jul

17.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Optisk glaseventyr

16.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Jul til nye Hammershøider

13.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Skandinavisk julefortælling

12.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Gavmilde Guirlande nyheder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023