Lækker juice med Atlas Whole Slow Juicer

Slow Juiceren fra BioChef er perfekt til lækre, kolde juicer.

BioChefs Slow Juicer - her i sort..

I mere end 20 år har BioChef arbejdet med at presse og udnytte frugt og grønt til juice. Deres seneste skud på stammen er maskinen Atlas Whole Slow Juice, som er perfekt til lækre og kolde juicer.

Maskinen presser langsomt juicen ud uden at varme den op undervejs, og den gør det muligt at bruge store stykker frugt og grønt – man kan f.eks. sagtens putte et helt æble ned i maskinen. Det skyldes indføringstuben, som har en størrelse på 8 cm. i diameter.

Maskinen er samtidig meget lydløs under kørsel og har en omdrejningshastighed på ca. 67 omdrejninger i minuttet. Silikonebladene omkring filtret er blevet designet, så juicen/affaldet ikke stopper op inde i maskinen, men nemt og hurtigt bliver ledt til udgangsrørene.

Slow Juiceren er endvidere udstyret med det såkaldte EPT-system (Enzyme Protection Technology), hvilket betyder, at juicen ikke bliver opvarmet undervejs i processen – derved bevares vitaminerne og enzymerne langt bedre. Juicen skiller ikke og vil derfor kunne opbevares i f.eks. køleskabet i helt op til 48 timer.

Der medfølger ligeledes beholdere til både den færdige juice og til affaldet samt to filtre: en til almindelig juice, hvor frugtkødet holdes tilbage, og et ”smoothie”-filter, som tillader mere af frugtkødet at komme med ud, hvorved man opnår en slags smoothie-oplevelse.

Der er desuden livsvarig garanti på selve motoren og op til fem år på delene, såfremt maskinen ikke har været udsat for ukurant brug og ikke er brugt professionelt.

Slow Juiceren, som du indtil den 15. december kan vinde gennem Designbases Facebook-konkurrence, forhandles af Fun Nordic og har en vejledende pris på 3.599 kr.

Artikler

22.09.2023|Designbase.dk

Forbrugerombudsmanden: Virksomheder med digitale løsninger skal huske lovgivningen

22.09.2023|Designbase.dk

Når funktionalitet og æstetisk forenes

21.09.2023|Designbase.dk

Royal Copenhagen udpeger Jasper Toron Nielsen som ny Kreativ Direktør

21.09.2023|Designbase.dk

Sensommerdrømme

21.09.2023|Designbase.dk

Versace kommer til Norden

20.09.2023|Designbase.dk

Kontrasten er inspirationsgrundpillen i ny kollektion hos Paper Collective

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023