Lisa Hilland skaber nyt brand

Under Stockholm Design Week blev det første produkt fra det nye brand præsenteret i form af den skulpturelle belysningsserie Glamrocks, som kan bygges sammen i forskellige former ved hjælp af en enkelt komponent, en grundsten. Foto: Atelier Lisa Hilland.

Lisa Hilland er uden tvivl en af Sveriges mest anerkendte og prisvindende moderne designere. I år fejrer hun 25 år som designer ved at introducere Atelier Lisa Hilland – et helt nyt brand, hvor hun samler al sin viden og erfaring. Lisa Hilland skaber moderne design med et poetisk twist, der kombinerer moderne, højteknologiske produktionsteknikker med kvalitetshåndværk. 

Gennem årene har hun samarbejdet med flere prominente designbrands, men også skabt designs i eget regi, blandt andet til sit eget brand Myhlta.
”Jeg har bemærket, at genstande, jeg selv har designet eller til kunder som Svenskt Tenn, Orrefors og Gemla, nu har en videresalgsværdi og sælges på auktion. Så føler jeg, at jeg er lykkedes med at skabe langsigtet bæredygtigt design, der kan gå i arv i generationer”, siger Lisa Hilland.

Hun forklarer, at ideen med Atelier Lisa Hilland er at tilbyde et mere eksklusivt design, hvor hun i højere grad udforsker sin kunstneriske eksperimenterende skabelse som designer, mens Mylhta vil forblive som et brand, men med et klarere fokus på veldesignede hverdagsobjekter.

”Jeg vil arbejde med begge disse brands parallelt med opgaver, som jeg laver med eksterne kunder. I Atelier Lisa Hilland samler jeg al min viden og erfaring og skaber ærligt design lige fra hjertet. Design, der har alle de ting, som jeg synes, godt design skal have; langsigtet bæredygtighed, god funktion, æstetik og et følelsesmæssigt poetisk indhold”.

-PF

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023