LivingKitchen er forhåbningsfuld

Dette år har vist sig udfordrende og på mange måder uforudsigeligt. Derfor ønsker LivingKitchen nu at være et mødested for hele køkkenindustrien og være med til at skabe normalitet, når messen løber af stablen fra den 18.-24. januar 2021.

LivingKitchen håber de vil lægge på et tidspunkt, hvor der markedsmæssigt er mest brug for den. Foto: LivingKitchen..

“Otte måneder før messe-duoen imm cologne/LivingKitchen, kan vi, på trods af alle de nuværende manifestationer af krise som følge af coronavirussen, se på det komme arrangement med en vis grad af optimisme”, siger Matthias Pollmann, vice president trade fair management hos Koelnmesse.

Han forudser endvidere, at den tyske køkkenbranche vil drage fordel af den positive udvikling, da det er sandsynligt, at andre lande vil se samme resultater. 

“Den kommende LivingKitchen vil derfor sandsynligvis finde sted på et ideelt tidspunkt. Vi antager, at efterspørgslen vil stige mod slutningen af året, både i Tyskland og flere eksportmarkeder”, siger Matthias Pollman.

På baggrund af det, skal LivingKitchen i 2021 fungere som en afgørende milepæl i forhold til, at den tyske og internationale industri kan genoptage sin succes, som den var før coronavirussen brød ud. Teamet bag LivingKitchen arbejder på nuværende tidspunkt med de konceptuelle og organisatoriske specifikationer med henblik på at skabe de optimale omstændigheder under messen.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023