Lyset spredes

Foto: Flos.

En overraskelse kommer sjældent alene. Det gør den heller ikke, når Flos lancerer sin nye pendel, som overrasker, både hvad angår formsprog, lys og designer. Designeren er Marcel Wanders, der på utraditionel vis væver tradition og fornyelse sammen til en eksplosiv, farverig lyskunst, der sætter scene for en helt nye måde at tænke pendler på. 
Flos holder af at samarbejde med formgivere, der udfordrer på teknologi og design, så Flos’ ingeniører konstant udfordres i deres måde at se og opfatte lys på. Og sådan en formgiver er Marcel Wanders. Flos bad den hollandske designer om at tegne en pendel, hvor lyset spredes fra hele skærmen og ikke blot fra dens midte, hvilket den italienske lysproducent i den grad har fået med Skynest.
 24 LED-rør beklædt med genanvendt polyester væver sig ind i hinanden som et stormasket net, der bygger bro mellem industri, teknologi og klassisk håndværk. En lampe, der er så iøjnefaldende, at den sætter stilen i et rum.  
Skynest er formet som en traditionel pendel, men dens effekt og udseende minder om en historisk kuppel, der på samme vis fanger og løfter blikket. 

www.flos.com

-PF

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023