Möbelmässan Göteborg

Den 27.-28. august byder arrangøren BraMässor indenfor til to dage med fuld fokus på møbler, interiør og belysning til hjemmet. Messen er efterårets mødested for møbel- og interiørbranchen i Sverige og resten af Skandinavien. Messen er åben for fagfolk, fra design-, møbel- og interiørbutikker, webshops, stylister, designere, indretningsarkitekter samt PR og pressefolk. Om aftenen på åbningsdagen arrangeres en stor messefest, hvor alle fra branchen er velkomne.

Ny designpris
Designbase deltager som mediepartner på Möbelmässan Göteborg, og som noget nyt uddeles en designpris for ’Bästa Funktionella Design’ i samarbejde med Designbase. Prisen går til en virksomhed, der udstiller på messen og som fremviser et æstetisk og funktionelt design. Produktet skal have en tydelig og innovativ tilgang til funktionalitet samt have æstetiske kvaliteter og fremstå i et moderne formsprog. Designet skal være nyt, men samtidig have kvaliteter til at kunne blive fremtidens klassiker.


Vinderen af ’Bästa Funktionella Design’ modtager en mediepakke til Designbase til en værdi af 10.000 DKK til annoncering på Designbases medieplatforme efter eget ønske.
En jury bestående af repræsentanter fra Designbase, BraMässor og branchen vil på messens åbningsdag gå rundt blandt alle udstillere og her finde og nominere tre produkter. Vinderen af ’Bästa Funktionella Design’ offentliggøres i forbindelse med Möbelmässan Göteborgs Mässparty tirsdag den 27. august.

Vinderen af ’Bästa Funktionella Design’ modtager en mediepakke til Designbase til en værdi af 10.000 DKK til annoncering på Designbases medieplatforme efter eget ønske.

Sveriges første influencers for boligindretning
Karin og Carl Larsson var begge succesfulde kunstnere, der brugte hjemmet som udgangspunkt i deres værker og sammen skabte de en af verdens mest berømte kunstnerhjem. Deres gård i Sundborn er i dag et ikon inden for svensk boligindretning og familieliv. Carl og Karin Larsson omtales i dag som Sveriges første influencers på baggrund af deres innovative designsprog, motiver og indretningsstil – altid med familien i fokus. Foreningen bag Carl Larssons gård har i samarbejde med varemærkeagenturet Rights & Brands fået til opgave at skabe to inspirerende installationer baseret på Carl og Karin Larssons værker. Den ene installation bliver en lounge, hvor besøgende og udstillere på messen kan tanke op og oplade batterierne både helt bogstaveligt og ved at få lidt hvile i et unikt miljø, der kombinerer traditionelt med moderne. En oase hvor man kan sidde og arbejde eller bare få en pause fra messen. Den anden installation bliver en del af messens café og vil være funderet omkring emnet Borddækning.


”Vi er utroligt stolte og glade for, at gården og Carl og Karin Larssons familieforening har givet os tillid til at udvikle et nyt designprogram for at udbrede disse fantastiske kunstneriske værker. Ægtefællerne Larssons tankegang ligger tæt på nutidens værdier, og vi har fået en fantastisk respons fra mange kreative partnere fra f.eks. møbelfabrikanter og indretningsarkitekter”, siger Anna Lawrence, Rettighedsdirektør for Rights & Brands i Stockholm. Hun forklarer desuden at de glæder sig meget til at se installationerne i brug på messen til august.

Mere plads og flere udstillere
Efter premieren på messen sidste år, der blev afholdt i Bananpiren på Göteborgs havnefront, besluttede arrangørerne at rykke messen til et større sted og en mere central lokation, og det har vist sig at være en god idé, da der siden er kommet flere udstillere til.


”Flytningen til Svenska Mässan bidrager til, at vi bliver i stand til at vækste, og i år satser vi også lidt mere på segmentet interiør og indretning, som har været efterspurgt i vores besøgsundersøgelser”, lyder det fra Björn Delin, adm. direktør for BraMässor, der arrangerer Möbelmessen Göteborg.

FAKTA:

Designprisen for ’Bästa Funktionella Design’ uddeles på messen. Prisen går til en virksomhed, der udstiller på messen og som fremviser et æstetisk og funktionelt design.

Relateret indhold

23.05.2024Designbase.dk

MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954

23.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023