Mandolinjern fra OXO

Vidste du at OXO har flere forskellige mandolinjern at vælge i mellem?

Uanset hvad dit behov er, kan du helt sikkert finde et mandolinjern hos OXO, der passer lige netop dig. Lige fra et lille håndholdt til den store stjerne: SteeL Chef's mandolin.

Det lille smarte håndholdte mandolinjern er til dig, der skal bruge noget nemt og hurtigt. Mandolinjernet fylder ikke meget i skuffen. Det skarpe blad kan indstilles til tre forskellige tykkelser, og håndtaget er udformet med non-slip greb. Grøntsagsholderen kan klikkes fast på mandolinen, så det holdes samlet under opbevaring.

Simple Mandolin er nummeret større end det håndholdte mandolinjern. Her får du et, som navnet angiver, simpelt mandolinjern. Du kan indstille mandolinen til at skærer skiver i tre tykkelser, samt juliennestrimler.

V-mandolin skiller sig lidt ud fra de andre mandolinjern fra OXO, ved at skæret danner et V. Det lige skær kan justeres til fire tykkelser, og derudover kan man udskifte skæret, så man også kan lave juliennestrimler, pommes frites og bølgede skiver.

På toppen af kransekagen har vi Chef's mandolin i to udgaver. Fælles for dem begge er, at de nemt via en drejeknap har mulighed for at lave 21 forskellige udskæringer. Lige skiver i 17 forskellige tykkelser, juliennestrimler, pommes frites, bølgede skiver og skiver i vaffelmønster. Mandolinjernet findes i almindelig udgave og en mere eksklusiv udgave med rustfrit stål på siderne.

Alle mandolinjern kommer med en grøntsagsholder, der sikrer, at dine fingre ikke kommer for tæt på skæret. Og alle mandolinjern har non-slip greb og fødder.

Mere fra...

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isterningebakker

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren er blevet et populært køkkenredskab

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det ved at være tid til forårsrengøringen?

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023