Masser af farveinspiration

Nordsjö er klar med de nye farvepaletter

Nordsjö Ambiance Contemporary Pop, her med farverne Nordsjö Luxurious silk, Dusky Antibes og Blossom powder. Foto: PerPR

Nordsjö Ambiance præsenterer fire nye farvepaletter skabt til at bringe farver i fokus inden for forskellige indretningsstile. Hver palet er omhyggeligt designet til at imødekomme forskellige æstetiske præferencer og skabe en unik atmosfære i hjemmet.

Farvepaletten Timeless Neutrals består af neutrale farver, der emmer af elegance. Med nuancer af hvid, grå og brun tilføjer paletten en harmonisk balance og skaber fundamentet for en klassisk indretning.

Modern Heritage henter inspiration fra den klassiske art deco-stil og skaber en luksuriøs atmosfære. Med rige farver og elegante nuancer tilfører paletten en tidløs elegance.

Det moderne er repræsenteret i paletten Contemporary Pop, der inviterer til legesyge og kreativitet. Denne farvepalet tilfører energi og liv til rummet og er med til at skabe en frisk og dynamisk indretning.

Sustainable Future er inspireret af naturens farver og skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med jordnære toner og beroligende nuancer er paletten ideel til dem, der ønsker at skabe et rum til hvile og afkobling.

IDL

Nordsjö Ambiance Modern Heritage, her med farverne Nordsjö Vanilla Cream, Misty Montrouge og Cinnamon Cake.. Foto: PerPR

Nordsjö Ambiance Sustainable Future, her med farverne Nordsjö Forest Retreat og Dark Valence. Foto: PerPR

Nordsjö Ambiance Timeless Neutrals, her med farverne Nordsjö Light Montpellier, Restful Sarcelles, Barely Beige og Fresh Linen. Foto: PerPR

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023