Mikroperforerede bageforme

Med de nye bageforme fra Lékué opnås lettere en sprød skorpe på brødet.

De mikroperforerede bageforme fra Lékué gør det lettere at opnå en sprød skorpe på hjemmebagte boller og baguettes takket være luftgennemstrømmen fra de mange små huller.

Bageformene er oplagte til for eksempelv morgenbrød, kuvertbrød og lækre sandwiches, men også til alt lige fra pizzasnegle til pølsehorn.

Formex

Sponseret

Formex kickstarts the design autumn

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

13.10.2025Dimex aps

Sponseret

Ambiente 2026: Nye muligheder for danske HoReCa-aktører

06.10.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Prisvindende French Door-serie sætter ny standard for køle-fryseskabe

29.09.2025Designbase.dk

De ultimative køkkenredskaber – kvalitet, funktion og design

29.09.2025Groupe SEB Denmark A/S

Sponseret

En ny generation af uopslidelige stegepander fra Tefal

29.09.2025FunNordic ApS

Sponseret

Hâws skaber helheden – køkkenredskaber med kvalitet og stil

29.09.2025Groupe SEB Denmark A/S

Sponseret

Det skal være en oplevelse at lave mad

29.09.2025Branbantia

Sponseret

Lékué – Innovation og Funktionalitet i Dit Køkken

26.09.2025FunNordic ApS

Sponseret

De Ultimative køkkenredskaber – når kvalitet møder design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023