Mikroperforerede bageforme

Med de nye bageforme fra Lékué opnås lettere en sprød skorpe på brødet.

De mikroperforerede bageforme fra Lékué gør det lettere at opnå en sprød skorpe på hjemmebagte boller og baguettes takket være luftgennemstrømmen fra de mange små huller.

Bageformene er oplagte til for eksempelv morgenbrød, kuvertbrød og lækre sandwiches, men også til alt lige fra pizzasnegle til pølsehorn.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023