Mindful Living med OOhh Collection

Det, der altid har været formålsdrevne designs fra OOhh Collection, er i dag blevet en trend

Foto: Lübech Living

I betragtning af vores klima er der et voksende behov for en mere ansvarlig adfærd, hvilket har ført til trenden - Mindful Living. En trend, der får os til at indrette os med nøgleord som ’bevidst’, ’miljøvenlig’ og ’tidløs’. Ord der afspejler vores kollektive ønske om at skabe smukke rum, der er i harmoni med planeten og designet til at holde.

Med ændringen i trenden, til en mere reflekteret og opmærksom livsstil, skiller OOhh Collection, med vores bæredygtige kollektion, sig nu stærkere ud end nogensinde før i interiørbranchen.

OOhh er utrolig glad for, at vi kan dele disse ansvarlige værdier med dig og at vi takket være vores mange års arbejde med bæredygtighed, kan tilbyde en stor kollektion af kurve, opbevaringsmuligheder, lysestager og et stort udvalg af andre interiørprodukter. Alle produkter er håndlavede af lokale håndværkere og fremstillet i genanvendte og naturlige materialer.

Mere fra...

11.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

OOhhx metalstager er populære for deres kvalitet

04.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Vance Kitira lysenes gode kvaliteter

28.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Sommertid er kurvetid

21.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Smukke vaser i 100% genanvendt glas

07.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Brug lys som kunstværk

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023