Moderne nyheder til Mega fans

Blå Mega Riflet er Royal Copenhagens mest omfattende serie og en moderne klassiker uden sidestykke. Med respekt for designarven og flair for nutidens æstetik og brugskultur udvides sortimentet løbende. Naturligvis også dette efterår, hvor en ny minimalistisk mini-terrin og en multifunktionel flaske supplerer det enkle og effektfulde mega-design.

I 2015 fejrer Royal Copenhagen 240 års jubilæum. I centrum står det musselmalede mønster, der er virksomhedens signatur og samtidig udgør fundamentet for de fleste af Royal Copenhagens stel. Det gælder ikke mindst Blå Mega Riflet, som Karen Kjældgård Larsen i 2000 skabte ved at sætte ung og urban storform på det klassiske musselmalede mønster, og dermed gav nye generationer deres helt eget porcelæn.

I dag er Blå Mega Riflet kult, og ambitionen er stadig den samme: At skabe en moderne fortolkning af porcelænsuniverset, hvor form og funktion går hånd i hånd og gør hverdagens gøremål smukke og luksuriøse. Det gælder også efterårets nyheder, der begge er skabt med tanke på multifunktion og enkelt formsprog, og leverer to forskellige bud på æstetisk opbevaring.

Moderne, minimalistisk porcelænsopbevaring hører ikke kun hjemme på middagsbordet. Også boligen – fra sofabord til sengebord – har brug for smukke og pyntelige hands-on produkter som sæsonens nye runde terrin med låg. Oprindelig blev designet brugt til servering af smør, men tidens store bonbonniere-trend har skabt nye behov og brugsmuligheder for det smukke design.            
Terrinen er således et elegant bud på et moderne smykkeskrin eller en nøglekrukke, der lægger ekstravagant låg på hverdagens smågenstande, ligesom den er oplagt på sofabordet, hvor aftenens søde afslutning frister med godter under det hemmelighedsfulde låg.

Med sit kegleformede, næsten asketisk design, sætter den nye 40 cl store flaske et handy og hypermoderne formsprog på Blå Mega Riflet-universet. Kanden kan anvendes til alt fra mælk og vand til olie, dressing, og det er ikke kun kandens ydre, der er innovativt. En kugle i låget sørger for, at indholdet doseres i passende mængder, og at kanden lukker helt tæt. Samtidig sørger den bløde silikonebelægning for, at den sidste dråbe slipper, og at designet bliver drypfrit.

Blå Mega Riflet kande (40 cl.) og terrin med låg (54 cl) koster hhv. 599 DKK og 999 DKK i vejl. udsalgspris.

Nærmeste forhandler

Royal Copenhagen forhandles hos førende isenkræmmere og stormagasiner over hele landet, i Royal Copenhagens flagship-butikker i København og Århus samt i Royal Copenhagens online shop på www.royalcopenhagen.com.

Nærmest forhandler oplyses på telefon 3814 4848 eller på www.royalcopenhagen.com

For yderligere information, billeder og udlån af samples til foto, kontakt venligst:

Anne Wehner | PR & Corporate Communications Manager
M +45 2271 0302   I   anne.wehner@fiskars.com

Stine Bruun | PR Coordinator
M +45 3156 7827   I   stine.bruun@fiskars.com

11.04.2019Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Funktionalitet kan godt rime på designpriser

22.11.2018Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Fiskars Titanium-knive byder på revolutionerende skarphed, lethed og holdbarhed

27.06.2018Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Havearbejde øger livskvaliteten

10.06.2018Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Den praktiske køkkenserie, Fiskars Functional Form, har fået et funktionelt makeover

25.10.2017Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Fiskars’ ikoniske Classic’er fejrer 50 års jubilæum

25.10.2017Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Fiskars fuldender den eksklusive Rottiser-serie

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023