Naturens mønstre

Klassik Studio kan nu præsentere to nye designs til deres kollektion af minimalistiske designobjekter – vaserne COMO og EARTH. Vaserne trækker inspiration fra naturen og de smukke mønstre, som skabes i mødet mellem elementerne.

PR-foto..

Vaserne er håndlavede og håndglaserede, hvilket giver hvert enkelt produkt et unikt udtryk. Alene kan COMO og EARTH stå som et skulpturelt objekt, men vaserne kan også bruges sammen med enkelte blomster eller tørrede græsser og grene.

Inspirationen til vaserne kommer fra nøgne, nypløjede marker, der er blevet gjort klar til forårets komme. De håndlavede riller giver vaserne en flot, bølgende struktur, der tilfører vasen en ekstra dimension.

De jordbrændte farver changerer fra en helt mørk brun over til flotte, gullige toner, hvilket giver et smukt farvespil i vasernes overflade. 

COMO er udført i et holdbart porcelæn, og det sirlige mønster er skabt i hånden, hvilket er et kunstværk i sig selv.Den strukturerede overflade får farverne til at changere fra helt mørk gråblå over til lyseblå og sandfarvet, der giver et spændende udtryk til vasen. Farverne er skabt, som når man står på stranden og kigger ud over vandets små, rolige brydninger.

- HCL

Artikler

22.09.2023|Designbase.dk

Forbrugerombudsmanden: Virksomheder med digitale løsninger skal huske lovgivningen

22.09.2023|Designbase.dk

Når funktionalitet og æstetisk forenes

21.09.2023|Designbase.dk

Royal Copenhagen udpeger Jasper Toron Nielsen som ny Kreativ Direktør

21.09.2023|Designbase.dk

Sensommerdrømme

21.09.2023|Designbase.dk

Versace kommer til Norden

20.09.2023|Designbase.dk

Kontrasten er inspirationsgrundpillen i ny kollektion hos Paper Collective

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023