Nemt at leve sundt - også som single

Vi prioriterer vores sundhed som aldrig før. Maden skal være sund og tilberedt med den bedste smagsoplevelse og størst mulig ernæringsindhold.

18.11.2015

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Tendensen i dag er, at maden skal være sund og tilberedt med den bedste smagsoplevelse og størst mulig ernæringsindhold. Antallet af vegetarer, veganere og endda flexitarer, der foretrækker at spise mindre kød, er kraftigt stigende. Og spises der kød, skal det være økologisk. Sæsonbetinget og friske fødevarer fra det lokale marked er i højsædet. Vi prioriterer vores sundhed som aldrig før.

Hvis du synes (eller har hørt), at det er dyrt og besværligt at leve sundt som single eller lille husstand, har du højst sandsynlig ikke opdaget de små, praktiske størrelser i husholdningsprodukter fra WMF. 

Der er omkring 1,5 millioner i Danmark, der bor alene. Den nye KITCHENMini serie fra WMF gør det nemt for små husholdninger at tilberede sund kost - nænsomt og med bevarelse af vitaminerne. Miniature-udgaverne er både plads-, ressource- og energibesparende. Den lille størrelse er især hensigtsmæssig, hvis du bor småt, der ikke er mange i jeres husstand, eller du bare gerne vil tænke miljørigtigt.

Små produkter med ’power’
Sidste år lancerede WMF KitchenMini morgenmadsserien. Nu udbygges mini-serien med 5 nye produkter til tilberedning af flere sunde måltider i den lille husholdning:

  • en raclette for 2 personer
  • en kaffekværn, der kan kværne 1-4 kopper
  • en espressomaskine til 2-4 kopper
  • en dampkoger til ris, pasta, supper og meget mere
  • en salad-to-go med forskellige hastigheder til frugt, grøntsager, nødder eller ost.

Tag i øvrigt ikke fejl af størrelsen: På trods af det kompakte design, er der tale om virkelig om produkter med ’power’. Energibesparende, miljørigtige – og et flot design.

KITCHENMini-serien er oplagt til studerende, singler, par uden børn, pensionister, osv. Energibesparelsen er 38-70% i forhold til de normale størrelser. Kvaliteten er den samme høje og stilfulde, som kendetegner WMF.

Tysk design i højeste kvalitet
Det tyske brand, WMF, er kendt for innovation, design og høj kvalitet, og det er nemt at forstå, når man ser og oplever WMF produkterne.  CromarganÒ stålet er WMF’s varemærke; den højeste stålkvalitet, der findes. WMF Lineo-serien er blevet overøst med designpriser.  I over 125 år har WMF produceret kaffemaskiner og er i dag en af verdens førende producenter af kaffemaskiner til professionel brug.

Vejledende priser fra 499 kr.

For mere information og henvisning til forhandlere, kontakt venligst:

Louise Ballegaard
Sales & Category Manager
Tlf. +45 9629 3310
Mail: louise@witt.dk

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023