Nominerede til Designbaseprisen 2016

Så går det løs. De nominerede til Designbaseprisen 2016 er nu fundet. Der er i år nomineret fire forretninger, der alle lever op til kravene om at være innovative og nytænkende.

Fra Lisa Buhl Indretning.

Blandt de nominerede butikker udvælges en vinder af en dommerkomité bestående af Mai-Britt Risvig Flyvholm Projektleder på Formland, Lars Birklykke og Stine Andsbjerg fra boligbloggen Happy Mountain, direktør i HorisontGruppen Rasmus Brylle og redaktør på Designbase Pia Finne, og vinderen får prisen overrakt på Formland i august.

Ydermere er vinderen af Designbaseprisen samtidig nomineret til den internationale gia award, hvor en jury bestående af detailhandelseksperter fra hele verden udvælger verdens bedst bedste, mest progressive og innovative detailbutikker. Den pris, som Illums Bolighus på meget fornem vis vandt i foråret.

Vinderen af Desaignbaseprisen får således en rejse til Chicago til International Home & Houseware Show og til prisuddelingen af gia award 2017 i marts.

De fire nominerede til Designbaseprisen er:

A room above,  Århus

“A Room Above er en møbel- og interiørbutik for dem der tør lidt mere i deres boligindretning. Butikken er alt andet end mainstream og det er netop det kunderne "tænder på". Butikken er befriet for alle de traditionelle store mærker. Her satses udelukkende på håndplukket design og secondhand i et skønt mix, hvor udgangspunktet er hjerte og personlighed.

Butikken A Room Above er indrettet meget personligt for at skabe en hjemlig atmosfære, hvor alle skal føle sig velkommen. Formålet er, at inspirere kunderne til at turde tænke anderledes og se nye muligheder indenfor indretningen af hjemmet”.
 

Skagerak Flagship Store, København

”Visionen i Skagerak kan udtrykkes som et ønske om, at skabe nærværende, komfortable og inspirerende rammer for hverdagen, som kan facilitere mindeværdige oplevelser og møder mellem mennesker.
Missionen er derfor, konstant at udvikle designs, der er bæredygtige i en kvalitativ, miljømæssig og æstetisk ånd, så de kan skabe glæde og nytte i flere generationer.
Efter nyistandsættelsen har Skagerak taget deres Flagship Store i brug på en anderledes og nytænkende måde, for både at skabe kontakt til lokalområdet, indgå nye partnerskaber med inspirationskilder og stakeholders, og for at vise værdien af de miljøer, som deres designs både påvirker og påvirkes af”.
 

Lisa Buhl Indretning, Kolding

”Vi er en innovativ designbutik med tilhørende webshop, som tilbyder et bredt udvalg af brands indenfor boligindretning.
Lisa Buhl tilbyder rådgivning i boligindretning til private såvel som erhverv.
Vi udvælger designs, der har en særlig æstetik, har en høj håndværksmæssig kvalitet og har kant.
Vi er yderst selektive ved valg af vores produkter. Hvert brand/produkt udvælges ud fra en analyse af både dets formgivning og designproces, men også dets nuværende strategiske placering eks. leverandørens valg mellem kæder og/eller specialbutikker.
VISION: Vi vil være den førende designbutik i Syd- og Midtjylland, samt være en kendt profil/image indenfor boligindretning i Danmark. Vi tilbyder en særlig rådgivning indenfor boligindretning ved at udvælge en række brands, der gør butikken anderledes og speciel”.
 

Butik Gammelbo, Pandrup

”Mission og vision er at lade alle, gamle som unge - forstå og nyde hyggen ved julen.
Ikke kun i form af materielle køb af produkter, men også at tage sig tid sammen med sin familie og nyde julen i familiens skød. Alle der besøger Etlys butik ”Gammelbo” kommer meget ofte igen og igen år efter år.
Nissemor Etly Klarborg er kendt for at lade sine egne og andres børn forblive i troen at julemanden og nisserne findes. Via utallige historier og gennemtænkte events og arrangementer tryllebinder hun hver jul mange tusinde gæster i hendes julestue og nissehus, hvor missionen er at folk skal hygge sig med hinanden.
Det er helt normalt for Etly og hendes team af hjælpere, naturligvis klædt i gammeldags nissetøj at servere 2500 æbleskiver på gode dage”.
 

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023