Nominerede til Designbaseprisen 2016

Så går det løs. De nominerede til Designbaseprisen 2016 er nu fundet. Der er i år nomineret fire forretninger, der alle lever op til kravene om at være innovative og nytænkende.

Fra Lisa Buhl Indretning.

Blandt de nominerede butikker udvælges en vinder af en dommerkomité bestående af Mai-Britt Risvig Flyvholm Projektleder på Formland, Lars Birklykke og Stine Andsbjerg fra boligbloggen Happy Mountain, direktør i HorisontGruppen Rasmus Brylle og redaktør på Designbase Pia Finne, og vinderen får prisen overrakt på Formland i august.

Ydermere er vinderen af Designbaseprisen samtidig nomineret til den internationale gia award, hvor en jury bestående af detailhandelseksperter fra hele verden udvælger verdens bedst bedste, mest progressive og innovative detailbutikker. Den pris, som Illums Bolighus på meget fornem vis vandt i foråret.

Vinderen af Desaignbaseprisen får således en rejse til Chicago til International Home & Houseware Show og til prisuddelingen af gia award 2017 i marts.

De fire nominerede til Designbaseprisen er:

A room above,  Århus

“A Room Above er en møbel- og interiørbutik for dem der tør lidt mere i deres boligindretning. Butikken er alt andet end mainstream og det er netop det kunderne "tænder på". Butikken er befriet for alle de traditionelle store mærker. Her satses udelukkende på håndplukket design og secondhand i et skønt mix, hvor udgangspunktet er hjerte og personlighed.

Butikken A Room Above er indrettet meget personligt for at skabe en hjemlig atmosfære, hvor alle skal føle sig velkommen. Formålet er, at inspirere kunderne til at turde tænke anderledes og se nye muligheder indenfor indretningen af hjemmet”.
 

Skagerak Flagship Store, København

”Visionen i Skagerak kan udtrykkes som et ønske om, at skabe nærværende, komfortable og inspirerende rammer for hverdagen, som kan facilitere mindeværdige oplevelser og møder mellem mennesker.
Missionen er derfor, konstant at udvikle designs, der er bæredygtige i en kvalitativ, miljømæssig og æstetisk ånd, så de kan skabe glæde og nytte i flere generationer.
Efter nyistandsættelsen har Skagerak taget deres Flagship Store i brug på en anderledes og nytænkende måde, for både at skabe kontakt til lokalområdet, indgå nye partnerskaber med inspirationskilder og stakeholders, og for at vise værdien af de miljøer, som deres designs både påvirker og påvirkes af”.
 

Lisa Buhl Indretning, Kolding

”Vi er en innovativ designbutik med tilhørende webshop, som tilbyder et bredt udvalg af brands indenfor boligindretning.
Lisa Buhl tilbyder rådgivning i boligindretning til private såvel som erhverv.
Vi udvælger designs, der har en særlig æstetik, har en høj håndværksmæssig kvalitet og har kant.
Vi er yderst selektive ved valg af vores produkter. Hvert brand/produkt udvælges ud fra en analyse af både dets formgivning og designproces, men også dets nuværende strategiske placering eks. leverandørens valg mellem kæder og/eller specialbutikker.
VISION: Vi vil være den førende designbutik i Syd- og Midtjylland, samt være en kendt profil/image indenfor boligindretning i Danmark. Vi tilbyder en særlig rådgivning indenfor boligindretning ved at udvælge en række brands, der gør butikken anderledes og speciel”.
 

Butik Gammelbo, Pandrup

”Mission og vision er at lade alle, gamle som unge - forstå og nyde hyggen ved julen.
Ikke kun i form af materielle køb af produkter, men også at tage sig tid sammen med sin familie og nyde julen i familiens skød. Alle der besøger Etlys butik ”Gammelbo” kommer meget ofte igen og igen år efter år.
Nissemor Etly Klarborg er kendt for at lade sine egne og andres børn forblive i troen at julemanden og nisserne findes. Via utallige historier og gennemtænkte events og arrangementer tryllebinder hun hver jul mange tusinde gæster i hendes julestue og nissehus, hvor missionen er at folk skal hygge sig med hinanden.
Det er helt normalt for Etly og hendes team af hjælpere, naturligvis klædt i gammeldags nissetøj at servere 2500 æbleskiver på gode dage”.
 

Artikler

22.09.2023|Designbase.dk

Forbrugerombudsmanden: Virksomheder med digitale løsninger skal huske lovgivningen

22.09.2023|Designbase.dk

Når funktionalitet og æstetisk forenes

21.09.2023|Designbase.dk

Royal Copenhagen udpeger Jasper Toron Nielsen som ny Kreativ Direktør

21.09.2023|Designbase.dk

Sensommerdrømme

21.09.2023|Designbase.dk

Versace kommer til Norden

20.09.2023|Designbase.dk

Kontrasten er inspirationsgrundpillen i ny kollektion hos Paper Collective

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023