Nordiske klassikere på Formland

For 8. år er Camilla Schram og Humdakin at finde på Formland - en messe, der har haft stor betydning for Humdakins start. I år kan de igen præsentere deres husholdning- og wellbeing koncept samt fine nyheder. De inviterer alle interesserede forbi til nyheder og workshops.

Foto: Humdakin

Når Humdakin igen i år sætter fødderne i Hal F er det som at træde ind af døren der hjemme: med en velkendt duft, velkendte stemmer og velkendte produkter.
"Jeg udstillede på Formland inden jeg overhovedet lancerede Humdakin" lyder det fra Camilla Schram, ejer at Humdakin. For hende var det nemlig vigtigt at opbygge et brand og skabe kendskab i branchen, inden hun overhovedet trykkede på "Go"-knappen. Og netop Formland messen i Herning skulle være med til at danne grobund for relationerne til de kunder, Camilla skulle ud at skaffe.
"Det var nervepirrende at stå der med min lille bitte stand for første gang, og være helt ny i den verden. Jeg kom fra en rengøringsvirksomhed, hvor hverdagen gik med at skrubbe toiletter og vaske gulve, så det var meget nyt og spændende på Formland" lyder det fra Camilla. Det skulle vise sig at være en god idé, for det var netop her hun mødte sine første kunder, som stadig er en del af Humdakin-familien. Nu er Humdakin ved at være at sådan en størrelse, at det ikke er nye kunder de søger på Formland. "med knap 900 kunder fordelt på 55 markeder, er det ikke nye kunder, der er prioriteten på Formland. Formland er for os en enestående mulighed for at se vores kunder i øjnene og få en god snak et par gange om året" konkluderer Camilla.

Kun på Formland

Som sædvanlig kan Humdakin i år præsentere fine nyheder, der er er inspireret af den nordiske natur og skandinaviske sommer. "Vores kollektion, som kommer på lager til foråret, er for mig en af de sikreste kollektioner vi har lavet. Vi har skåret helt ind til benet, og spår en stor success med produkterne, og glæder os meget til at præsentere dem på Formland."
Derudover afholder Humdakin flere workshops i forbindelse med messen. "Humdakin handler om historie fortælling og inspiration, og Formland er bare en god mulighed for os at vise hvad vores produkter kan, og for mig at få historien fortalt.".  Humdakin byder som altid på godt til ganen, bobler og godt humør. 

www.humdakin.dk

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023