Nordstil finder sted til september 2020, og Tendence følger trop til næste år

Så er der givet grønt lys. Nordstil vil blive afholdt i september 2020 i Hamburg. Tendence bliver udskudt til sommeren 2021.

Nordstil lever op til de tyske myndigheders krav og kan blive afholdt i september. Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH/Jean-Luc Valentin. .

Som den første forbrugsvaremesse har Nordstil siden udbruddet af COVID-19 valgt at gennemføre arrangementet fra den 5. til den 7. september i år. Beslutningen er taget på baggrund af den tyske regering og de lokale myndigheder.

Takket være et sofistikeret sikkerheds- og hygiejnekoncept har Nordstil således levet op til myndighedernes foranstaltninger. Undervejs i beslutningsprocessen har Nordstil været i tæt kontakt med udstillere og andre interessenter.

“Messer er en afgørende forretningsplatform for økonomisk udvikling særligt i disse tider. Vi er derfor meget glade for, at vi har fået lov af myndighederne til at gennemføre messen. Selvom Nordstil må undvære specielle præsentationer og komplimentære programmer dette år, grundet sundheds- og sikkerhedsmæssige forbehold, er vi i stand til at tilbyde forbrugervare-industrien sit første og tiltrængte anker”, siger Stephan Kurzawski, senior vice president hos Messe Frankfurt Exhibition

Byd Tendence velkommen til næste år 
Med en positiv feedback på at messen alligevel kan afholdes, ses en stor efterspørgsel på produkter efter måneder med aflysninger, vurderer Philipp Fergergroup show director hos Nordstil og Tendence, og understreger samtidig, at industrien således igen ser frem til at netværksudvikle gennem personlig interaktion.

Derudover meldes det ud, at Tendence vil blive udskudt til sommeren 2021 og afholdes tæt på tidspunktet for Frankurt Fashion Weekfor dermed at sikre en konceptuel relancering i livsstilssektoren. 

”Det er netop af denne grund, at vi har besluttet at lægge al vores energi i denne relancering i stedet for at koncentrere os om en udgave af Tendence i år, som kun delvist er ønsket af sektoren, og som på grund af corona ville være blevet reduceret markant”, siger Phillipp Ferger.

- HCL

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023