Nordstil finder sted til september 2020, og Tendence følger trop til næste år

Så er der givet grønt lys. Nordstil vil blive afholdt i september 2020 i Hamburg. Tendence bliver udskudt til sommeren 2021.

Nordstil lever op til de tyske myndigheders krav og kan blive afholdt i september. Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH/Jean-Luc Valentin. .

Som den første forbrugsvaremesse har Nordstil siden udbruddet af COVID-19 valgt at gennemføre arrangementet fra den 5. til den 7. september i år. Beslutningen er taget på baggrund af den tyske regering og de lokale myndigheder.

Takket være et sofistikeret sikkerheds- og hygiejnekoncept har Nordstil således levet op til myndighedernes foranstaltninger. Undervejs i beslutningsprocessen har Nordstil været i tæt kontakt med udstillere og andre interessenter.

“Messer er en afgørende forretningsplatform for økonomisk udvikling særligt i disse tider. Vi er derfor meget glade for, at vi har fået lov af myndighederne til at gennemføre messen. Selvom Nordstil må undvære specielle præsentationer og komplimentære programmer dette år, grundet sundheds- og sikkerhedsmæssige forbehold, er vi i stand til at tilbyde forbrugervare-industrien sit første og tiltrængte anker”, siger Stephan Kurzawski, senior vice president hos Messe Frankfurt Exhibition

Byd Tendence velkommen til næste år 
Med en positiv feedback på at messen alligevel kan afholdes, ses en stor efterspørgsel på produkter efter måneder med aflysninger, vurderer Philipp Fergergroup show director hos Nordstil og Tendence, og understreger samtidig, at industrien således igen ser frem til at netværksudvikle gennem personlig interaktion.

Derudover meldes det ud, at Tendence vil blive udskudt til sommeren 2021 og afholdes tæt på tidspunktet for Frankurt Fashion Weekfor dermed at sikre en konceptuel relancering i livsstilssektoren. 

”Det er netop af denne grund, at vi har besluttet at lægge al vores energi i denne relancering i stedet for at koncentrere os om en udgave af Tendence i år, som kun delvist er ønsket af sektoren, og som på grund af corona ville være blevet reduceret markant”, siger Phillipp Ferger.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023