Ny boligkollektion fra Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsens første kollektion rummer sengetøj, tekstiler til badeværelset, til bordet og udendørs tekstiler med dybe rødder i den nordiske natur

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsen, løfter stolt sløret for sin nye boligkollektion, der forener naturinspireret elegance, skandinavisk design med funktionel raffinement. "Med Home by Ilse Jacobsen ønsker vi at invitere naturen ind i vores hjem", lyder det.

Ilse Jacobsen Hornbæk modebrand blev grundlagt af Ilse Jacobsen selv i 1993 og har længe været synonymt med moderigtige livsstilsprodukter, herunder regnfrakker, gummistøvler, tasker, klipklappere, sko og kjoler. 

I 2021 tog Ilse Jacobsen et naturligt skridt fremad sammen med co-business partner Jakob Elmegaard Kristiansen for at udvide deres kreative vision til en verden af boligmode og give anledning til Home by Ilse Jacobsen. 

"Vores mål har altid været at skabe enkle, naturlige og smukke produkter, der henter inspiration direkte fra naturen," siger Jakob Elmegaard Kristensen, medstifter af Home by Ilse Jacobsen. 

Som Ilse selv beskriver: "Med rødder i essensen af kystbyen Hornbæk indeholder hvert produkt i kollektionen en skjult historie, der afspejler en tidsrejse gennem minderne og indkapsler skønheden i den nordiske natur i elegant design". 

På trods af et tragisk tab i oktober 2022 med Ilse Jacobsens bortgang efter en hård kamp mod kræft, forbliver hendes mand Jesper Jacobsen sammen med Jakob Elmegaard Kristiansen engageret i deres løfte om at gennemføre Ilses vision. 

I 2023 blev deres dedikation yderligere styrket af ankomsten af tre nye investorer, Louise Hansen (CEO) Home by Ilse Jacobsen, Martin Gjødvad, Angel Investor og Elisabeth Hansen-Streezer sammen med bestyrelsesmedlemmerne Mads Møller (CFO) IJH A/S, Hans Snestrup (CEO) DGI Huset Vordingborg, der styrer brandet ind i en ny æra af vækst og innovation.

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Nu lanceres så Home by Ilse Jacobsens første kollektion med sengetøj, tekstiler til badeværelset, til bordet og udendørs tekstiler. Med dybe rødder i den nordiske natur omfavner kollektionen elementerne for at skabe en harmonisk blanding af elegance og naturlig skønhed.

"Vores vision er at inspirere og styrke mennesker til at omfavne et liv med balance, velvære og personlig tilfredsstillelse gennem vores mangfoldige og eksklusive sortiment af boligtekstiler og skønhedsprodukter", fortæller Louise Hansen, CEO i Home by Ilse Jacobsen. 

"Vi sigter mod at fremme et fællesskab, der fejrer naturens skønhed og værdsætter materialer af høj kvalitet, der beriger den daglige livsstil med en naturlig nordisk følelse".

Kollektionens højdepunkter

De vigtigste højdepunkter i den nye ”Home”-kollektion omfatter en sengetøjskollektion i bl.a. økologisk bomuld; bløde, åndbare stoffer og tidløse designs, der inviterer til afslappende søvn og afslapning. Tekstiler til badeværelset: Bl.a. ultraabsorberende badehåndklæder, hammamhåndklæder og morgenkåber til en hyggelig og forkælende oplevelse, og high-end duge, der er elegante, holdbare og bæredygtige.

”Lanceringen af den nye boligkollektion understreger Home by Ilse Jacobsens engagement i at give kunderne produkter af høj kvalitet, der legemliggør essensen af skandinavisk livsstil. 

Hver del af kollektionen er omhyggeligt designet til at fremme en harmonisk og indbydende atmosfære i hjemmet, og det afspejler brandets dedikation til designkvalitet og kundetilfredshed”, slutter Louise Hansen.

www.homebyilsejacobsen.com

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Relateret indhold

29.05.2024Designbase.dk

Direkte-til-forbruger er det nye ”sort”

29.05.2024Designbase.dk

UMAGE vinder årets Red Dot designpris

23.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

22.05.2024Sirius

Sponseret

SIRIUS Sam

22.05.2024Hippie de Luxe

Sponseret

Sommerens glas fra La Rochère

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

20.05.2024Designbase.dk

Eventyrlig indgang på årets Formex

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023